1. 1.
    +4
    nerdesiniz ve şimdiki binler alın şunu okuyun tınlamazsınız ama belki içinizden bir kaç kişi anlar bizi.

    o günleri bende özlüyorum incinin ilk çıktığı zamanlar facebooktan yaptığımız gibermeler fake hesaplarla birbirimizin ilişkisi olması muhabbetler off sayfa kapattırma herkes destek oluyordu o zamanlar bir birine sözlük böyle çer çöp değildi şimdi herkes burda birşeyler kovalamaya çalışıyor ne yalan söyliyim sözlüğe sonradan geldim ama inciyi ilk çıktığından beri takip edeirm facebookta sonradan aldığım için 3. nesilim sonradan almama rağmen 3. nesilim hesap edin işte artık o günler geri gelmicek artık o eski heycan..

    şimdi sol daşşağa bakıyorumda nerde abuk subuk şey hepsi incide bir prestijimiz bile yok sözlüğü bırakan bırakana haklılarda..

    inci dediğin sade olmalı inci sözlüğüz biz caps ne amk vine ne sen incisin amk ya hergün gibertme yapalım okandan tut twitter gibertmesi sabah haber bültenlerini gibertelim neden böyle oluyor bu kadar güzel günlerin bitmesi neden yani neden ??

    bunun sorumlusu kimse utanmalıdır millet. keşke üye alımı durdurulsaydı da o zamanki asil tayfa hala dursaydı eminim sözlük çok daha iyi olucaktı çünkü organize vardı şimdi önüne gelen ben inciciyim diyor ulna yeğenim 6. sınıfa gidiyor inciciyim diye geziyor o dereceye düştü baktıkça ibret alıyorum.. neyse millet inşallah değişir ortam inşallah eskisi gibi oluruz.
    ···
   tümünü göster