1. 26.
    0
    @30 ben hiç bir partiye oy vermedim diyorsun savundugun seylere bak beyninizi yıkamışlar sizin.
    "lakin siz ne siyasette ne okulda allah, namaz vs kelimesini duymak istemiyosunuz."
    biz bunların hiçbirine karşı değilizi ama bunlarla temel atıyorlar. Sizin göremediğiniz şey kültürsüzleştirilen cahilleşen türkiye.at gözlüklü olanlar sizlersiniz. Demokratikleşmek diyorsunuz şüphesiz hepimizi demokratikleştirmiş hadisedir andımızın kaldırılması.
    tutuklu gazeteciler serbest kalacak akşam saatlerinde.
    berkin elvan az sonra uyanıp öğleden sonraki dersine yetişecek.
    gezi olaylarında gözü çıkan, sakat kalanlar aniden iyileşecek.
    abdullah cömert, ali ismail korkmaz, ethem sarısülük, medeni yıldırım, ahmet atakan, mehmet ayvalıtaş, mustafa sarı, ceylan önkol dirilip ailelerine kavuşacak.

    vatanin kutsalligi tc nin kaldirilmasindan sonra, her bakimdan ilimli islama kayma yapmak, ve devlet ülke yerine, "dindar ülke" yönüne dogru kayma yapmak konusunda, bilincli olarak iyice yozlastirilmaktaydi.

    türk bayragi asmak yasaklandi, dügünde adamlar kendi aralarinda dgün yaparlarken jandarma gelip, "indirin o bayragi" diyor, bunu dünyanin baska hicbi yerinde yapmazlar.

    pek yakinda, türk bayragini, milli marsi da kaldiracaklardir. zaten tc yi kaldirdilar.

    dünyadaki egemen devletler kendi milli kimliklerini oldugu gibi koruyup, hatta daha da güclendirmeye calisirlarken , bakiniz almanya´da merkel ,hristiyan demokrat partisi , güclü milliyetci cizgidedir, bu secimlerde diger 2 gecen secimden daha yüksek oy aldi, bild gazetesi "merkel in en büyük zaferi" diye baslik atti,

    diger yanda obama, gayet milliyetci cizgilerde devam ederken,

    türkiye de demokratiklesme paketidir, andimizin kaldirilmasidir, t.c. nin kaldirilmasidir, kendi ülkelerinde uyguladiklari milliyetci kimligi koruma politikasinin tam tersinin türkiye´de uygulanmasini desteklemektedir, bu ülkeler.

    türk bayragini asmak pek cok yerde yasaktir, atatürk resmi asmak zaten yasaklanmistir, t.c. ibaresi de kaldirilmistir... geriye sadece milli mars ve bayrak kalmistir.

    türkiye devletinin milli kimligine hicbir saldiri yoktur, diyemez kimse. cünkü alman milli marsi okunur, alman bayragi heryerde göndere cekilir, ingiliz bayragi, hele ingiliz bayragi, avustralya bayraginin bile icindedir, onun oradan cikmasi konusu büyük ihtimalle savas sebebi sayilir.

    madem andimiz kaldirilmistir, askerde ettirilen yemin de kaldirilacaktir. cünkü ayni hesaba gelir.

    kaldi ki "yasalara ve amerikan (alman, ingiliz, hollanda) cikarlarina hizmet edecegime namusum ve serefim üzerine and icerim" diye sana yemin ettirirler bu bahsi gecen ülkelere vatandas yaparlarken. bildigim kadariyla amerikalilar, bi de bazi eyaletlerde bayragi da öptürürler.

    ayrica bütün bu ülkelerde bunu yazili ve imzali olarak senden alirlar. bu "and" i imzalamazsan, o ülkenin vatandasi olamazsin. fransiz milli marsini söyletirler, ve dogru düzgün söylemek zorundasindir.

    sen de andimizi kaldiriyosun, bi sürü seyi daha , kaldirmayi gec, "yasakliyosun" bi de...

    ancak dünyanin "egemen" devletlerine bakiyosun, adamlarin uyguladiklari politika, hic de öyle "demokratiklesme paketi" falan icermiyo. fransiz sana diyo ki, sen fransizsin kardesim, türk de olsan, marok da olsan, burada yasadigin sürece fransizsin, amerika , zaten öyle...

    ama senden "demokratiklesmen" isteniyo.

    Bu gelismelerden zararli cikan türkiye devleti olur. ideolojik parcalanma basladi mi, o isin zaten sonu gelir. ki o olsun diye, siz ellerinizden geleni yapiyorsunuz.

    Ben diger devletlerin, egemen devletlerin uyguladiklari politikalara bakiyorum, türkiye´nin yaptiklarina buna egemen devletlerin nasil alkis tuttuguna bakiyorum, kendimce orada bi "anormallik" seziyorum.

    ama di mi, ben kimim ki?... elimdeki sadece ve sadece bir adet oydur, baskaca da bi etkim olamaz.

    Gene de fazla kör gezmek iyi değildir, önündeki agaca toslayabilirsin sonra.. arada bir acıcan gözlerini.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster