1. 351.
    +6 -1
    --spoiler--

    yıllardır severek takip ettiğim fakat puan sistemine geçmesini bir türlü anlamlandıramadığım site. iyisin hoşsun da bu olmamış be dizimag...
    zaten üye olmadan diziler izlenebiliyorsa, 100 puanla üyelik davetiyesi dağıtmak da nedir? tabi millet bunu görünce üye olmayanlar birden bire davetiye bulma telaşına kapıldılar. (ne gerek varsa... )

    yaptıkları reklam zamazingolarına girmek hiç istemiyorum çünkü dizimag'in yaptığı işin zaten illegal olduğunu saymazsak, bir de üstüne reklam gelirleriyle para basıyor olmalarını etik bulan adamın aklını sileyim ben. reklam koymayın demiyorum ki, abartmayın kardeşim. insan bir yerden sonra "lanet olsun icq'ya da, mına kodumun oyun reklamlarına da" deyip tek tuşla dizimag'in milyon tane alternatifinden birine geçiyor, değil mi? neymiş, 2000 puanla reklamlar gidiyormuş! peki kardeşim, o zaman puanı neyse verelim de şu primeval'ın bölümlerini bi ekgibsiz hd ekleyiverin amk.

    hayır zaten puan sistemi geldiğinden beri puanların önemi gereksiz yere abartılıyor. dizi reytinglerini görmek bile puanla! nedir bu? bölümlerin başında reklamdaki zalim diktatör bile halkına bu kadar kan ağlatmamıştır amk. ne yani, biz de ekibimizi toplayıp harekete mi geçelim?!

    daha öncesinde nick değiştirebilme gibi bir seçeneğimiz yoktu. puanlama sisteminin belki de tek yararlı yönü rumuz değiştirebilme özelliği. (hoş, o bile pek gerekli değil.) allahtan böyle bir şey akıllarına gelmiş. sizin zaten o seçeneği kullanıcıya sunmanız gerekmiyor mu? 75 puan verince ne olacak?

    ama yine de yıllardır kullanıyorum gibtiğimin dizimag'ini. açıkçası memnumun da hizmetinden. torrent kullanıcılarına mal gözüyle bakan üyeleri hariç iyidir, hoştur.

    kısacası demem odur ki; tek çare sen değilsin dizimag! siteyi geliştireceksen bencilce değil, kullanıcılarına göre yap şu işi. onların işini kolaylaştır, para da kazan...

    edit: çok eleştirel yazdığımı fark ettim. yaklaşık 3 ay önce dizimag'i överek hizmetinden oldukça memnun olduğumu yazmıştım. demek ki kullanıcı memnuniyetini geliştirmek için yaptığınız yenilikler geri tepmiş sayın dizimag yöneticileri. duyurulur

    --spoiler--
    ···
   tümünü göster