1. 1.
    +4
    guzel panpam once sana dexer dedigin icin dexerin siyaseti ya da partisiyle ilgili degil de sahsi ve ailesiyle ilgili bi kac bi sey soracagim:

    1. bu adamin oglu ehliyeti yokken trafik kazasinda bir kadinin(hatta bu kadin bir sanatci imis) olumune sebep olup da cezadan yirtti mi yirtmadi mi?
    2. bu adamin oglu adam gibi askerlik yapti mi yapmadi mi?
    3. bu adamin anasindan atasindan dedesinden hic bir halti kalmamasina (hatta kendi bile soylemisti evlendiginde her haltini borcla almis) ragmen su anda dunyanin en zengin 10 basbakani arasina nasil girdi?
    4. bu adamin yegeni 50 kilo (kilosunu tam hatirlamiyorum ama 10-15 kilonun uzerindeydi) esrarla yakalanip da iciciyim dedigi icin serbest kaldi mi?
    5. bu adam her firsatta egitimi soyle duzelttik egitim boyle iyi oldu demesine ragmen kendi cocuklarini amerikalarda okuttu mu okutmadi mi?
    6. su anda ekmekten sudan aklina ne geliyorsa her skimden tonlarca vergi alinirken pirlantadan neden vergi alinmiyor?
    7. bu adam "demokrasi bir aractir amac degil, zamani gelince biz bu aractan inmesini biliriz" dedi mi demedi mi?

    edit: peki bu soylediklerimin cogunda benle ayni fikirdesin, bazilarini herkes yapti baskasi da yapardi falan diye desteklemissin. oncelikle herkesin ayni seyleri yapmasi bu adamin yanlisini dogru yapar mi? eger yapmazsa bu adamin desteklenecek ne tarafi kalir? (her hareketi faul oldu amk.)

    edit2: senin hic bigibletle meclise giden isvecli milletvekillerinden, koruma ordusuyla dolasmayan norvec basbakanindan falan da haberin yok gibi panpa...
    ···
   tümünü göster