1. 51.
    -1
    @47 kardesim özellestirmeleri destekliyorum.bu uzun bi mesele. kendin arastırmasını yapabilirsin veya baska zaman konusabiliriz uzun uzun.iyi kötü ekonomi eğitimi almıs biri olarak bildiklerimi anlatabilirim.ama özellestirmeyi hic bi zaman satma olarak algılama yoksa istediğin cevabı bulamazsın.
    sence o sözü söylemeseydi, bu adam bu denli güc sahibi olabilir miydi? tamamen çıkar meselesi yatıyodu o sözün arkasında.

    @48 karsılasın pekekentler, onlar karsıladı diye devletimize zeval gelecek değil. evel allah ölmedik daha.ama isin tak tarafı, ipneler o tür olaylardan güc olarak sağa sola sataşıyorlar.ama devletin bi adım atacağına inanıyorum doğu için. çünkü kürt meselesi adı altında çok yol kat ettik. bundan sonra geri dönme gibi bi sansımız yok.ya işi sonuca bağlayacağız.ya da eskisi gibi devlet kan kaybetmeye devam edecek.

    @49 geleceğe yönelik bi plan var kardesim.sen yarınını düşünürsün ama devlet 10 yıl sonrasını düşünür.10 yıl sonra elde edeceği şey için bugün bişiler bile verebilir. dostum esad diyen adam bugün kalkıp katil esad diyorsa elbette çıkarı var. tabi bu sözleri ona söyleten kim? onuda siz biliyorsunuz.
    ···
   tümünü göster