1. 1.
    +25 -7
    başlık yetmedi.benim yazılar için (ilk 22yi burdan okuyun)
    http://inci.sozlukspot.co...retlik-tespit/@sabirsizit

    1- inci denen şey küredir.küre 360 derecedir.360ın yarısı 180dir.üçgenin iç açıları toplamı 180 eder.üçgen de bildiğimiz illuminati.

    2- ilk maddede belirtilen üçgenin içine küre koy.noldu? üçgen içinde yuvarlak.neyi anımsattı? piramitteki gözü.

    3- son çarpıcı nokta ise ilk maddede elde ettiğimiz üçgeni koyun.bu üçgen üzerine de ters çevrilmiş üçgen koyun.alın size israil bayrağı,yahudilik.

    4- neden incideki her şey cinsellik üzerine kurulu? neden anarşist yapı var? çünkü ülke gençlerinin zihniyetini bozup ülkeyi kötü duruma sokmak için. neden inci sözlük israilde amerikada kurulmadı sanıyorsunuz? hep onların oyunları.

    5- neden inci? inci küredir.aynı dünyamız gibi.ayrıca tek renktir.yani verilen sübliminal; yeni dünya düzeni,tek dil,tek din vs.

    6- neden başbakan adını yazınca sansüre uğruyor? aslında sansür değil illuminati'nin kullanıp kenara atacağını belirtiyor. neden george washington sansürlenmiyor?

    7- peki neden her gün onlarca "iddaa gibertiyoruz" başlığı açılıp hiç bi kupon tutmuyor? çünkü paralarınızı alıp köleleştirmeye,birilerine muhtaç edilmeye zorlanıyorsunuz.

    8- peki neden "yolla panpa diyene ... yolluyorum" başlıkları var. bunlar deneme çalışmaları.binlerce kişiyi tek kişinin eline baktırıyorlar.muhtaç ediyorlar.robotlaştırma çalışmaları bunlar,herkes aynı cümleyi söylüyor.

    9- bu aralar neden deep web olayı patladı? insanları deep web'e girsin diye zorlamak için. gerçekten giren ve derinlere inen insanlar gizli kalmış olayları-icatları, devlet liderlerinin pisliklerini görüp isyan başlatsın diye. insanlar böylece birleşmeye başlayacak ve yeni dünya düzeni'nin adımları atılacak yavaş yavaş.

    10- sıra incivine - türkçepedi reklamlarında.
    reklamlardan birinde kadının biri (bu reklamlardaki görüntüler dizilerden alınma, herkes diziyi-krakteri bilecek diye bi koşul yok) paraya bakıyor. mesaj açık. inci olarak paraya bakarız, gibimizde değilsiniz.
    diğer bi reklamda ise adam yatağa yapıştırılmış ve başında kadın bekliyor. reklamın yazısı "7 saniyelik video yükle, adam ol". siz bu reklamda yatağa yapışan kişi, kadın ise inci. eğer video yükleyip reklam yazısındaki gibi "adam olmazsanız" ananızı giberiz demeye getiriliyor.aynı reklamın başka yazılısı da var. "yükle dedik". "dedik" kelimesi sarı ile bastırılmış.yani dediğimizi yapın,zorluyoruz sizi deniyor.

    11- "inci we trust" tanıdık geldi mi? "In God We Trust" bu yazdığımı araştırırsanız illuminati ile bağlantısını hemen bulursunuz "In God We Trust" lafının. "inci we trust" ise inci,illuminati'nin bi kolu olduğu için verilen slogan. anlamı da "inciye güveniyoruz". güvenen kim illuminati. kime güveniyor? inci'ye.ama bu inci biz üyeler değil modlardır.onlar bizim çobanımız rolünde olduğundan illuminati onlara güveniyor.

    12- twitter gibertmeleri.hepimizin sazan gibi atladığı eğlenmelik olaylar.yok canım öyle değil bu. twitter'a eli ulaşmıyor mudur illuminati'nin demeyin boşuna. alakası yok anlatacağım şeyle. örnek vererek başlayayım. "justin bieber tagını gibertiyoruz" diye başlık açılıyor ve içinde taga karşılık anti tag açıyoruz abanın diyorlar. bi bakmışız tt olmuş anti tagımız.madem başlığı açan adam bu kadar başarılı oluyorlar neden gibertme sonrası yok oluyorlar,tekrar başka bi halt yapmıyorlar da ortadan yokoluyorlar? çünkü başlık açılan hesaplar modların yan hesaplarıdır. twitter gibertmeleri ise üyeleri ne kadar kontrol altına alıp planlı hareket ettirebiliyoruz denemeleridir.

    13- olan biten'de modların üyeleri dalga ile karışık ezmelerinin altında 2 olay var. ilki "bakalım bize sesleri çıkacak mı hakaret ettiğimiz halde" denemesi (ki bu denemelerde görüyorz ki kimsenin çıtı çıkmıyor hakaretlere).ikincisi ise kontrol-yönetim gücünün ve illuminati korkusunun akıllarına verdiği zararlar.

    14- inci ve illuminati kelimeleri.biraz kelime oyunu yapalım.

    illuminati kelimesinin sonuna inci kelimesini getirip ortak,tek i kullandığımız zaman (yine illuminati'nin tek düzeni karşımıza çıktı) "illuminatinci" kelimesini buluyoruz.saçma gibi görünüyor değil mi? hiç de değil.nesil adlarımız gibi "yemişinci" "bebişinci" gibi.

    tam tersini yapalım. incilluminati. bu daha da iyi oldu. "incil" kelimesini görüyorsunuz değil mi? illuminati her ne kadar yahudilikle bağdaştırılsa da haçlılar ile de bağlantılıdır. yani inci hem hristiyanlığa hem de yahudiliğe hizmet ediyor. hiç imgim linklerinin uzantısındaki "1321incil14165.jpg"ler de mi dikkatinizi çekmedi?

    15- deprem tahmin başlıkları.bu başlıkların yüzde 99u yüzde 1lik yani tutan tahminin üstüne örtmek,işi dalgaya vuruyormuş gibi yapmak içindir. tahmin dediğime bakmayın. aslında bu depremleri yapanların illuminati olduğunu biliyoruz. pek neden tutan başlıklar açılıyor. insanları depreme karşı uyarmak için. insanlar ölürse illuminati kimi kontrol edecek? inci sözlük sahipleri de gayet haberli deprem zamanlarinda.

    16- dinlerle dalga gecilen basliklar.bunlarda bizzat inci sozluk adminlerinin usakligiyla illuminati oyunu.dinlerlee dalga gecerek insanlari dinden sogutmaya hatta yavas yavas ateizme kaydiriyorlar. Sebebi ie dinlerin kaka,pis seyler olmasi degil illuminati'nin insanlari tek inanc altinda birlestirme amaci.ne alaka diyeceksiniz simdi.musluman bir insan gidip de inancindaki mantiksizliktan dolayi katolik veya yahudi olmaz.tum insanlari kayacagi nokta ateizmdir.yanlis anlasilma olmus.herkes ateist olcak demiyorum,dinlerden uzaklastiracaklar.

    17- luks esya dagitma basliklari. Hangi birisi gercek cikti? Benim gorduklerimden hic biri cikmadi. Bu basliklar illuminati'nin gencleri ne duzeyde yozlastirip,sosyal medya,moda delisi,luks esya delisi yaptigini arastirmak icin. Sonucta kimse is adami degil bu yuzden de ayfon da ihtiyac degil. akilli telefonlarda fazladan instagram kullaniyor geencler o kadar. Ama cevre faktorunden dolayi tapiyorlar rressmen. Tabi ayfonlarin vs. Telefonlarin satilma nedeni illuminati'nin gencleri luks esyaya cekmesi. Once facebooka fotograf atma daha sonra twitterda fotograflari paylasma daha sonra da instagram. Baska ne gibim ihtiyaciniz var? Iste sadece karakterdeki bozulmayi olcmek icin kullaniliyor incideki basliklar.daha sonra baska bi inanc veya inancsizlik ne taksa tek cati altina alacaklar

    18- gavatlik basliklari.içest de dahil.karimi,kizimi,bacimi gibtiriyorum basliklari artik vazgecilmezi oldu sozlugun.her ne kadar tassaga aliyoruz gibi gorunse de bilincaltimizda parti yapiyor içest dusunceler. 5-6 yil sonra normal gelmeye baslarsa sasirmayin. Cogunuz içest hikaye okuyup ferrelarini izliyorsunuz. Simdi ilk zararini gorduk ama illuminati'nin asil amacini gormedik. Turk milletinin gelecegi gencleridir. Genclerin en cok takildigi yerlerden biri de burasi. Milletimizi ayakta tutan ise orf-adet-gelenek-goreneklerdir. Adetlerimize gore içesti agza almak bile kavga sebebiyken artik normal geliyor. Illuminati de orflerimizden birini yok ederek duz insan modeline yani kendi istedigi tek tur insan turune bizi bir adim daha yaklastirdi.tesekkurler inci.

    19- ensest kelimesinin sansuru. Sansurlenince ne oluyor? Içsest. Ne alaka en ile iç? Yok. Asil hedeflenen sansurun verdigi bilincalti mesaji. "içses". Yani diyor ki ensest duygular istekler içinizden geliyor,gayet dogal. Hmm pki tskler.

    20- serkan inci. Gercek isim mi degil. Gizli bir mesaj gizli bu isimde. Serkan'in harfleri yer degistirsin. "Serkan" -- "Kanser". Cikartmamiz gerekeen anlam ise inci'de yani bilgisayar basinda uzun suree durma sonucu insanlari kansere mahkum edip bi kac sene sonra ortaya cikacak olan kanser ilacina mahkum etmek olabilir. Veya serkan inci'nin kanser oldugunu da anlatiyor olabilir.

    21- suku/cuku olayi.bu gibimsonik seyleri alinca kazandigimiz veya kaybettigimiz bir sey mi vaar? Yok. O halde neden varlar? Cunku illuminati ile direkt olarak alakasi yok gibi gorunse de var aslinda.baslik acanin cok suku ve cuku almasi veya @2 olup gibis yapan biri icin asiri suku veya cuku almak onlari sozluge daha cok baglayip,popi olmak icin hirslandiriyor.tabi yazarlarin sozlukte uzun sure kalmalari 20 maddede acikladigim seylerden dolayi illuminati'nin isine geliyor. Yani bilincli yapilmis bi olay.

    22- nesil ezmek. Neden nesilcilik var? Nasil yayildi? Ve en onemlisi neden yayildi? Cunku illuminati'nin,yahudi orgutlerinin sistemi olan elitlik sistemini uygulatiyorlar yavastan. Bi dotuncu yemisinciyi giber ama bi yemisinci ucukunculere laf edemez.baslik acar,actigi baslikta yemisincinin kendisini giberler. Her zaman en ustte rutbeli birileri olur ve laf Soylenemez. Ezilen insanlarin beynine de bu yolla "sizden rutbeliye ses cikartamazsiniz,cikartmayin,adam olun" mesaji yerlestiriliyor.itaat / obey meselesi.
    ···
   tümünü göster