1. 51.
    +1 -1
    1- inci denen şey küredir. küre 360 derecedir.360ın yarısı 180dir. üçgenin iç açıları toplamı 180 eder. üçgen de bildiğimiz illuminati.

    tamamen paranoyak ikinci sınıf paranoyak filmlerinde hissetim kendimi 123 için geçerli

    4- neden incideki her şey cinsellik üzerine kurulu? neden anarşist yapı var? çünkü ülke gençlerinin zihniyetini bozup ülkeyi kötü duruma sokmak için. neden inci sözlük israilde amerikada kurulmadı sanıyorsunuz? hep onların oyunları.

    eskiden sanıldığı gibi yolla panpacılık yoktu samimi bir ortam vardı isteyen arkadaşına msnden yollar gibi yolluyordu ozaman mahallede gibiş anlatan abilerimizde illucu amk e zaten adamların mizacı anarşizmden geliyo ve benim gibi sağ a yatkınlarda bilerek geliyor ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz zaten ozaman anarşik olan herkes illucu olmuyormu bir sürü devrimci ve milliyetçi var hepsinin ortak merkezden yönetildiğini düşünürsek ocaklarda makarna yiyen liseliler bile mason

    5- neden inci? inci küredir. aynı dünyamız gibi. ayrıca tek renktir. yani verilen sübliminal; yeni dünya düzeni,tek dil,tek din vs.

    göztepenin voley topu sözlük açsam odamı aynısı olucaktı serkanın soyadını bilmem serkan sözlük tutmazdı ama inci sözlük tutardı ilk vakitlerde amlı olduğunu düşünürdük ve kendini kamufle etmek isteyen bir ergen için gerçekten iyi bir fikirdir bunun illuminatiyle alakası yok uludağsözlükle alakası var liseliler bilmez ama inci sözlük serkanın değil uludağ sözlüğün adminindir bütün inci portalları onun serverlerindedir

    6- neden başbakan adını yazınca sansüre uğruyor? aslında sansür değil illuminati'nin kullanıp kenara atacağını belirtiyor. neden george washington sansürlenmiyor?

    bir çok sansür var ferreda sansürlü eee ne oldu şimdi ülkenin başbakanına hayvanca hakaret edip zütünü kurtaramıyon sonra sansür ihtiyaçtı be kanka

    7- peki neden her gün onlarca "iddaa gibertiyoruz" başlığı açılıp hiç bi kupon tutmuyor? çünkü paralarınızı alıp köleleştirmeye, birilerine muhtaç edilmeye zorlanıyorsunuz.

    troll

    8- peki neden "yolla panpa diyene ... yolluyorum" başlıkları var. bunlar deneme çalışmaları. binlerce kişiyi tek kişinin eline baktırıyorlar. muhtaç ediyorlar. robotlaştırma çalışmaları bunlar, herkes aynı cümleyi söylüyor.

    troll yada paranoyaksın

    9- bu aralar neden deep web olayı patladı? insanları deep web'e girsin diye zorlamak için. gerçekten giren ve derinlere inen insanlar gizli kalmış olayları-icatları, devlet liderlerinin pisliklerini görüp isyan başlatsın diye. insanlar böylece birleşmeye başlayacak ve yeni dünya düzeni'nin adımları atılacak yavaş yavaş.

    youjizz bir anda nasıl patladı aynı şekilde iki kişi girip yaydı zaten o gizli denilen şeyler zaten gizliyse gibsen bulamazsın yanlışlıkla çocuk ferresina tıklar piskolojin bozulur kafayı yersin yoksaaa illuminati pedofimi

    10- çok uzun kopyalamadım salak saçma bir şey troll madde

    11- "inci we trust" tanıdık geldi mi? "in god we trust" bu yazdığımı araştırırsanız illuminati ile bağlantısını hemen bulursunuz "in god we trust" lafının. "inci we trust" ise inci, illuminati'nin bi kolu olduğu için verilen slogan. anlamı da "inciye güveniyoruz". güvenen kim illuminati. kime güveniyor? inci'ye.ama bu inci biz üyeler değil modlardır. onlar bizim çobanımız rolünde olduğundan illuminati onlara güveniyor.

    karşıyaka we trust yazsam karşıyakadamı illuminatici olucaktı illaki bilgileri birikimleri var bunların eğer yazdıklarında samimi olsan kıllanacağın daha ciddi şeyler olurdu googlede açıldığında inci sözlüğün tanımında bir çok şaibeli kişilerin isimleri geçer neden onlar değilde klagib ünlülerden bahsetmemiştir bunu düşünmek gerek

    12- bunun illuyla alakası olduğunu sanmam ama modların hesapları olduğunu düşünürsek ola bilir evet

    13- mal adamdan bahsediyoruz lan mal adam

    14- benim ki cerendi ile alakalı oyunlarını merakla bekliyorum

    15- saçmalık troll
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster