1. 126.
    0
    1 - sadece IMF'ye borç kapandı diğer ua kredi kuruluşları(daha fazla temerrüt faizi uygulayan) krediler alındı. dış ticaret açığı 9 milyar 806 milyon lira.

    2 - katsayı kaldırılınca fenden hukuk seçmeye başlayanlar oldu sadece imam hatipe kıyak için bütün mesleklerde genç işsizlik ve düşük ücret ortaya çıktı.

    3 - anası gibildi lan istanbulun herkes cihangirde yeşilköy'de yaşamıyor. bedevi yapılaşmasını seviyorsan o ayrı.en son bugün e-5'i su bastı amk.

    4 - sigortaların birleştirilmesi kısa vadede işe yaradı ama sigorta kanununun değişmesinden 5 yıl sonra olumsuzluklarını gördük tüm sigortalılar aynı hastaneye hücum edince eczanedeki kuyruk hastaneye taşındı tahlil için 1 yıl sonraya randevu alınan yerler var. prim ödemeyenlerin 213 tl ceza ödemek zorunda kalması da trajikomik.

    5 - şehirlerarası yollar ve konut yapılaşması sadece sistemin motoru olan inşaat sektörünü canlı tutmak için imar plansız, şehircilik ilkelerine aykırı yapıldı. bunlara uyulmadığı için o kadar harcama ve projeye rağmen trafiği bayramda hepimiz gördük. zemin etüdü yapılmadan kağıt üzerinde çizdikleri için karadeniz sahil yolunda defalarca çökme meydana geldi.

    not:koalisyon dönemini de biliyorum su tankeri tüp-şeker-yağ kuyrukları çöp dağları vs. bu sorunlar kısmen çözüldüyse yerine yenileri çıktı istanbul 20 yıldır dexerin elinde ve ben eskisinden farklı görmüyorum üstüne nüfus artışıyla yaşanmaz hale geldi. zaten akp koalisyon dönemindeki çoğu milletvekilinin toplamasıyla oluştu değişen yeni bürokratlar yok ki farklı bir şeyler yapsınlar.
    ···
   tümünü göster