1. 1.
    +3 -1
    1)yavşamak istiyorsanız birine, ojeden başlayın beyler. ben bunu bilir bunu söylerim. oje çok önemli. parmağını narince tut "ojelerin harika" de gözlerine bak. emin olun o an gözbebekleri parlıyordur...
    2)gözler. özellikle kirpiklere iltifat çok hoşlanırına gidiyor,pek çok kişi hiç dikkat etmez buna ama bakın deneyin ve görün. "bir gün çocuğum olduğunda seninki gibi gözleri olsun isterdim... özellikle şu kirpiklerin ahengine bak... "gibisinden cümleler kurduğunuz zaman o kızın gözünde puanınız bir hayli artıyor.
    3)bunu yapmak için samimiyetinizin biraz artmış olması lazım ilk ikisine göre. dudaklar. senin dudağını yerim falan gibisinden öküzleme giriş yapmayacaksınız tabi.en son "hayalimdeki insanın dudak yapısına sahipsin... " diye başlamıştım. tabi tekrar söylüyorum, belli bir samimiyetiniz yoksa ters teper.
    4)Anaç bir kişiyse karşınızdaki hatun kişi, bana annemin verdiği güveni hissettiriyorsun deyin. Anaç kızlar erkeğin onu annesine benzetmesinden çok hoşlanırlar. Kaldı ki hatun kişiler arasında anaç kişiliklilerin sayısı yadırganamayacak kadar azdır.
    edit: her 10 entry'e bir yeni taktik gelir.
    edit2: şimdi dışarı çıkmam lazım, geldiğimde kaç tane 10luk entry olursa ona göre devam ederim.
    edit:3 burdayım devam.
    ···
   tümünü göster