1. 26.
    0
    @12 cihaz başarılı ama bu kadar ergen nerden bulacak onu?
    swan reyiz fakir binlerin yanında, kendi de zamanında fakir ve gururluydu unutmadı geçmişini.

    kayganlaştırıcı jel (durexte var) /vazelin / bebek yağı üçlüsünden birini alıyosun. sakın zeytinyağı kullanma ondan sonra ay çükümde sıçmış domates kabuğu var bilmemne diye ağlarsın karıyı da folloş edersin NAH verir bir daha.

    sabırlı olacan.
    önce parmağınla büzüğe yağlı masaj yapacan. sonra tek parmağı içeri sokacan masaja devam edecen. büzük kendini gevşetince 2. parmağı sokacan. 3.ye kadar yolu var. narin ol karıyı korkutma arada öp okşa. yannan yiyo neticede sırf senin zevkin için. alırsa pgibolojik zevk alır anca, öyle fiziksel zevk alıyorum diyen mazoşist manyaktır. parmaklarla işin bitince kondomunu tak. ilk kez yapıyosan sakın ha kondomsuz yapma. mikrop kapmaya çok müsait mevzudur gibinde meme falan çıkabilir.

    girişten önce kullandığın kayganlaştırıcıyı hem input hem de outputa sürersen işler kolaylaşır. öyle zart diye girme karının gözünde şimşekler çakar o kadar emeğin heba olur. yavaş yavaş bastırarak girecen. başı soktuktan sonra ilerlemesi kolay a.k ama yüklenme hemen geberir karı. dibine girene kadar gene yavaş ol.

    ferre filmlerde gördüklerin gibi bir halt bekleme.

    merak edenler için: amdan sıkı evet değişik. ama hak yolu dururken tak yoluna gitmenin alemi yok diye boşa dememişler.

    özetle: beleşe anal ciks yok öyle a.k çok istiyosan oku.
    ···
   tümünü göster