1. 1.
    +8 -11
    Şimdi gençler darılmaca kırılmaca yok. Kadınların slav ırkından hatunlarla karşılaştırıldıkları yeter. istisnalar kaideyi bozmaz ben gözlemlediğim kadarını yazıyorum;

    1)Kısa boylu olmaları-Dünyanın en uzun insanı olmadığım halde davetlerde topukluyla ezemediğim adam çıkmıyor, kuduruyorum.Benim için en birinci detay bu o yüzden. Bence 180 ve aşağısı erkek için kısadır bu arada.

    2)Vücutlarında(dikkat edin kafalarında demiyorum) çok fazla kıl, tüy,yün yumak bulundurmaları-Bu yaz sahildeki adamların hepsi adeta yelekliydiler.

    3)Sarı dişli olmaları-Evvet bakın bu cidden o kadar iğrenç duruyor ki anlatamam hayır genetiktir falan bir şey diyemem onlara da ulan az bakın kendinize be.

    4)Kel olmaları-Aslında hepsi keldir diyemem.30undan sonra kelleşen adamlar bu grubun çoğunluğunu oluşturuyor.

    5)Aşırı küfretmeleri-Efendim yerinde küfürleri biz de ediyoruz. Rahatlatıyor da yerine göre kabul ediyoruz. Lakin evde, okulda,işte, trafikte orda burda yetmezmiş gibi arkadaş ortamında şakalaşırken bile bir küfür bir edepsizlik bir haytalık olmuyor böyle.

    6)Giyinmeyi bilmemeleri-Bu konu aslında biraz maddiyatla da alakalı bir şey o yüzden çok üstünde durmak istemiyorum

    7)Ter kokmaları-Parfüm/deodorant kullanmayı bilmemeleri-Yahu hepimiz canlıyız terlemeyi anlıyorum kendisi doğal biyolojik bir süreç de be adam sen yaz vakti dışarı çıkıyosun güneş, sıcak yetmezmiş gibi bir de ordan oraya koşuşturuyosun terleyeceğin hiç mi aklına gelmiyor. Hani bir deodorant edinmek bu kadar mı zor?

    8)Göbekli olmaları-Bu da yine kellik gibi erkeklerimizin üstüne 30undan sonra yapışan bir meret.

    9)Ev işinden-yemek yapmaktan anlamamaları-Bekar adamlar bu dönemlerde kendilerini idare edecek kadar bir şeyler yapmaya çalışmışlarsa da evlenince genelde her şey kadının eline bakıyor. Kadın yemek yapmazsa dışardan söyleniyor. Hayat müşterekti değil mi canlar?

    10)Bilgi sahibi olmasalar bile her konuda konuşabilmeleri-Aslında bu sonradan aklıma gelen bir özellik. Hepsi diyemem ama genelinin bilmediği şeyler hakkında bile mutlaka söyleyecek lafları vardır. Otur dinle öğren modelli çok az insan gördüm ben.

    11)Olayları çarpıtmak-Bunu da bu sözlük vesilesiyle deneyimledim, bazen ne demeye çalışırsam çalışayım iyi niyetli olsam dahi arada birkaç kendini bilmez gelip olayı o kadar farklı yönlere çekiyor ki,oha bu konu buraya nasıl geldi diyebiliyorum.

    12)Büyük burunlu olmaları-mecaz falan değil. ciddi ciddi birçoğunuzun kocaman burnu var.

    13)Esmer olmaları-Aslında bana göre iç burkan bir detay değil bu lakin türk erkeklerine dair detaylardan birisi de budur kanımca

    14)Uzun saçlı kadın takıntısı-Evvet nedense böyle iç burkan bir detay daha mevcut.Ben kısa saçlı kadın seviyorum diyen bir tane adama rastgelmedim niyeyse

    15)Homofobik olmaları-ya bilmiyorum nedense kaç kişiyle konuşursam konuşayım hepsinin gaylere karşı aşırı bir antipatisi var. Birçoğu aynı ortamda bulunmayı bile reddeder hale gelmişler. Hani tamam adamların cinsel tercihleri sana hitap etmiyordur da adamın sana bir zararı olmadıktan sonra ne bu kin bu öfke
    Şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe editlerim ben bunu.

    16)Kompleksli olmaları, şimdi bu da şöyle oluyor efendim, bizim bu dar kafalı zütten bacaklı türk erkeklerimiz özellikle maddi olan her konuda aşırı bir komplekse sahipler. Maaşları her zaman karısından yüksek olcak, evin kirasını ancak o ödeyebilcek, faturaları sadece o yatırcak. Makam mevki olarak da ya sevdiceğinden üstün olcak üstün olmasa bile en azından eşit olacak.

    Şimdi amacım kimseyi horgörmek laf söyleyip ahaha noldu ya alındınız mı muhabbetine girmek değil. Lütfen sen nesin ki bize laf söylüyosun tarzı çocuksu lakırdılarla gelmeyin. Hepimiz insanız mutlaka kusurlarımız vardır.
    ···
   tümünü göster