1. 1.
    +2 -1
    ilk olarak dıbına kodumun mizah anlayısı olmayan homofobik picleri yüzünden

    gotten sabikali ve selam gencler ismim tahir gotumu gibtirmeye geldim gibi kalemi cok güclü espri anlayası cok iyi yazarları sözlükten uzaklastırdılar.

    oda yetmedi huur cocukları hem homofobik hemde kadın düşkünü ve aynı zamanda düşmanı

    önce suzan sonra sexreter en sonda thecilekli yi şutladılar. ulan huur cocukları bu insanlara küfür ettiniz laf
    söylediniz. hergün yeni bir yaratıcıkla gelen bu insanları sözlükten gibtir edip yerine hergün anan zaa yok kahvede tavla giben travesti yarakgül gibi baslıklar acan liselilerle doldu sözlük

    herseyi gibtir ettim bu insanların entrlerine hakaret ettikten sonra siz naptınız ? bugün banko kuponu sonunda züt eden filmler tarzı baslıklarda gezip yarak yarak yorumlar atmadınızmı huur cocukları.

    son olarak söyliyeceklerim aralarında son olarak böyle kalemi güclü düsündürerek güldüren bi tek biyikli genc forvet kaldı umarım onu heba etmessiniz.

    edit: r i p

    edit2: thecilekli ye laf edenler o kim diyenler yahu bu kız ergende olsa sözlügün alayını a href http //vocaroo com/ target blank http //vocaroo com//a müptalası yaptırmadımı bizi ordan güldürmedimi ula kactane yazar sarkı yaptı bu kız gibi serkana yaptıgı sarkılarla azmı tasak gecmedik. neyse zaten laf edenler gececi tayfadan olsa nasıl bi insan oldugunu o zaman bilirdi laf etmezdi kıza
    ···
   tümünü göster