1. 5501.
    +7
    Kendi adıma belirlediğim ve karşılaştığım durumlarda sıkça kullanabildiğim 4 adet taktik vereceğim.. Tabi ki herkesin çevresi, ortamı birbirinden farklı karşılaştığı durumlarda farklı olacaktır ama bu vereceklerim belirli bir süre sonra çoğunlukla kullanılabilir şeyler..

    Diyelim ki kıza bir laf attınız.. Nasıl bir giriş yapmalıyım diye soranlar çok oluyor ama bunu herkese her duruma göre tek tek cevaplayamayız.O anki duruma, zamana,çevreye, vb birsürü faktöre göre değişir ve her duruma göre yüzlerce şey söylenir..ucu yok yani..o yüzden temel mantığı kavrayıp sizin bulmanız gerekir. Kaldı ki her bir şey söylemeniz gerektiğinde ben yanınızda olmayacam. Bunu çözmeniz zaten gerekli. Sadece şunu söyleyim; önce bir içinizden değerlendirme yapın..

    -Söyleyeceğiniz ya da soracağınız şey kızla dalga geçen cinsten bir şey mi?
    -Biraz altyazılı yani dokundurmalı bir içeriği var mı?
    -Kızı düşündürüp hafif kızdırıp ama bir yandan gülümsetir mi?

    Bunlar varsa go for it..ilk buzu kırmak için yeter de artar bile..

    Eğer direk olarak hafif küstah, zeki ve komik bir giriş yapabiliyorsanız yapın.Şartlar müsait değilse,o an uygun gelmediyse kızla bir süre normal konuşup tanımaya yönelin..bu arada normal konuşma süresince o da kendini sizinle rahat hissetmeye başlayacak.,

    Ama mutlaka ve mutlaka bir noktadan sonra vites arttırmalı ve onunla hafif dalgacı, komik,sanki ondan tam emin değilmiş hareketlerinde bir yamuk varmış gibi davranmalısınız.. Kendini size anlatma, kabul ettirme duygusu gelince ‘’çekim’’ başlamış olacak..
    ···
   tümünü göster