1. 1.
    +8 -3
    bunca senedir bölmeye çalışmalarına artık bişey demiyorum, türk milletini kendi yediği kaba sıçar hale getirmişler bunu başarmışlar. ben artık şu saatten sonra bu anadolu insanının bir tak yapabiliceğine gerçekten inanmıyorum ama bir devrim olur da eğer gerçekten buna yürekten inanan insanlar olur, milli bir hükümet kurulursa çok kişinin kellesi gider. işiniz gücünüz kalmadı da atatürk trablusgarp da oldü ,başkası aldı onun yerini bilmem ne..gördünüz mü ? şahit mi oldunuz dıbınakoyim o kadar insan çıkıp da bişey demiyo ,siz fotoğraflardan tespit yapıyosunuz. ateist değilim ama hz. muhafazid i de gördünüz mü olduğunu biliyor musunuz? kur'an inerken gördünüz mü ?
    atatürk ü kötüleyip onun varlığından bile rahatsız olanlar size söylüyorum. açın okuyun ermeni taşnak partisinin bile ilk lideri çıkıp biz dünya savaşında türk kardeşlerimizi ;yıllarca beraber yiyip, beraber yaşadığımız kardeşlerimizi sırtlarından vurduk diyebiliyosa , buna ermenistanın ilk genelkurmay başkanı ve ermeni tarihçileri destek verebiliyosa siz ne oluyosunuz? atatürk ün yiğitliğini büyük önderliğini tüm dünya tanıyıp ""yokolmakta"" olan bir milleti ayağa kaldırdığını kabul edebiliyorsa ve yıllar sonra bu ayağa kalkışı reddedip ingiliz himayesine girmeyi kabul edecek , annelerini, bacılarını ingilizlere emanet etmeyi kabul edebilicek iğrenç bir millet varsa benimle aynı havadan soluyan , kendimden utanırım. ne sizden ne soyumdan.. çin bile ders kitaplarında tarih derslerinde atatürk,mao ,lenin, ghandi ve kendi partilerinin ilk liderlerini gösterirken benim milletim heykellere taktıysa, atatürk ün dini ne taktıysa , andımız a taktıysa, türk milliyetçiliğine taktıysa kusura bakmayın da önümüzde uzun bir zaman yok yakında amerikan askerleri annelerinizi çoğaltırken izlersiniz.

    ama diyorum ya inşallah bir devrim olur inşallah milli bir hükümetimiz olur. vatan halkın olur yeniden. ilerde çocuklarımız gerçekten güzel günler görsün. güneşli günler...

    ilerde ben çocuklarıma gizli anlatmiyim tarihimizi .. çocuklarım okula gittiklerinde duvarda atatürk ü görsünler. onu anlasınlar ve devrimlerinden yürüsünler. andımızı bilsinler ,ezbere okumasınlar, anlasınlar..

    gençliğe hitabeyi bir defa daha okuyun. bir kere daha bursa nutkun a bakın . anlayın beyler. nolur anlayın..

    özet: özeti yukarıda beyler. bu kadar kısaltabildim.
    ···
   tümünü göster