1. 1.
    +5
    23 yaşındayım ben hayatımda bir kere bile aşık olmuş kadın görmedim lan canlı canlı. onu bırakın hollywood filmlerinde bile görmedim lan. hep adam sever içer bağırır düşünür ağlar karı kız milleti hangi erkek daha güçlü hangisi daha huur evladı hangisi daha bin diye bakar.

    kadınlar konuya daha çok karanlık çağ zihniyetiyle bakar. hangisi daha kaba hangisi daha barzo hangisi daha güçlü gibi bir sürü kriterde inceler. kriterlerle birini incelemek yanlış değildir. kriterler başlı başına yanlıştır. kusura bakmada ne işine yarayacak amk seni sadece cinsel obje olarak gören erkek? hormonlarını mı tatmin edecen? egonu mu şişirecen?

    erkekler daha idealist ve düz yaklaşır bu konuya. delikanlı gibi sever amk. sadece sever. kızın en ufak bir özelliği onu engellemez. kah bir kaşara aşık olur kah kimilerine göre çirkin birine kah bir zengine kah bir fakire. o yüzden bütün seven erkekler benim için bir devrimci gibidir. herşeye rağmen sever amk. tam sever aşırı sever lan. böyle adamları gördükçe dünyada hala bir umut var diyorum lan. çünkü bu dünyayı daha güzel yapabilecek birileri varsa o da sevgiye tapabilen adamlardır amk.

    tekrar söylüyorum beyler kadınların aşık olduğuna dair elinizde bilimsel bir makale veya bir deneyim varsa yazın. ciddi ciddi öğrenmek isterim ama yok gibi geliyor.
    ···
   tümünü göster