1. 1.
    +3 -8
    Sınıfı gülmekten öldürdüm anlatıyorum
    Şimdi dersteyiz beyler ekonomi dersi oturuyoruz işte sağımda arkadaş, onun da sağında manitası var. Bu iksii birbirine sarılmış dersi dinliyor, bense can sıkıntımı gidermek, eski popülariteme kavuşmak ve ‘’ bu adam öldü artık yeaaaa hiç bi havası kalmadı’’ diyen yavşaklara da ağzının payını vermek istiyorduk. Neyse, recep diye bi adam giriyor derse hocamız. Az sigaramı içmedi pekekent. Baya samimiyiz bununla. Ara veriyoruz arkadaşlar dedi, herkes toparlandı işte ayağa kalkındı millet. Biz 3 ümüzde kalkındık. Bu arada arkadaş da bana bi önceki dersten beridir ayar oluyor beyler. Ben bunun manitasına bi önceki ders saçların kuş kakası gibi olmuş demiştim o yüzden heralde. Böyle hafif tersliyor, soğuk davranıyor. Çocukla da liseden beri arkadaşız yani öyle küçük kavgalarımız arada sırada olurdu. Yani böyle hafif soğuk davranıyor bana. Ayağa kalkındık, ben buna bi espri patlatıyım dedim. Hafif te bağrındım tabi, sınıfta oturanlar veya dışarı çıkmaya hazırlananlar da duysun diye. Sonra bu da ayar vericek ya bana, dedi ‘’ kelime oyunu yapmasana lan banaaa!!’’ bu ünlemler hafif yüksek sesle konuştuğunu gösteriyor. Tabi, benim çılgın ve komik zekam, hemen evrim geçirip duruma ışık hızında adapte oluverdi. Ve işte o enfes 4-5 kelime döküldü ağzımdan, ‘’ kelime oyunu ihsan varolun sunumuyla bu akşam saat 20 de show tvde ‘’
    Bunu söyler söylemez, laptopundan total war 2 rome oynayan hocam, üloaaaaa deyip laptopu fırlattı, ardından yere düştü ve kahkahalar içinde ayaklarını yukarı kaldırıp indirmeye başladı, bir yandan da yerleri yumrujkluyordu. O beyaz, pamuk gibi saçları ahenkle dans etmeye başladı. Arkadaşlarımdan bi kaçı beni omuzlarına almaya çalıştı, ama ben ‘’ harf aliyim ihsan bey ‘’ diyince, mecburen bıraktılar. Malum, karınlarına gülmekten ağrı girmişti. Bu cümle o ağrıyı alıp beyin tömürne çevirdi. Arkadaşlarım hocanın yanına koşarak gittiler hemen ve hocanın pozisyonunda yere yatıp, aynı şekilde gülmeye başladılar.
    Sınıfımızın çalışkan kızlarından Fatmagül ise gözlüklerini ağzına alıp jartiyerli elifle beraber ‘’ hahaha çılgın seni ‘’ diyerek bana gönderme yapmaya başladılar.
    Yine arkadaşlarımdan avcı nemci, kel kafasına suratımın dövmesini yapmaya çalıştı. Beceremeyince kahkahalar eşliğinde gülmekte olan trakya’dan haşmet aga ya başvurdu. Tipimi göstererek yalvarmaya başladı. Trakyadan haşmet aga gülmesini birden bire kesip ayağa kalktı ve büyük bir zevkle kafasına benim dövmemi yapmaya başladı.
    Derken birden bire hoca ayağa kalktı ve ( farz-ı misal adım Ahmet mahmet olsun) her yer Ahmet her yer mahmet diye bağırmaya başladı. Bir yandan da sol yumruğunu havaya kaldırıp indiriyordu. Tabi, herkes hocanın ahenkle dans eden saçlarının yaratmış olduğu büyüye katılıp, bu sloganı bağıra çağıra söylemeye başladılar.
    Her şey mükemmel gidiyordu, taki hocanın yerde yatmakta olan bir hasta için çok acele a eraj pozitif kan bulmaya giden okan bayülgen’ in #melisecanver mek için düzenlediği programdan etkilenen arkadaşım nuri ‘ nin taklalarla yere düşmesine kadar.
    Herkes işini gücünü bırakıp bu herife gülmeye başlayınca, benim bütün havam kayboldu. Nadiren getirdiğim çantamı da alıp gittim bu diyarlardan.
    ···
   tümünü göster