1. 1.
    +2 -1
    anladığım kadarıyla bir amın içinde gibini şenlendirmek, neşelendirmek, kurumuş penis ucunu nemlendirmek ve yannanını hayata döndürmek istiyosun

    bu konuda senin elinden tutacağım çünkü sevdim senin şakalarını, amsalak takılıyosun ama yanılıyosun, sen de am gibebilirsin.
    ayrıntılara geliyorum:

    yer: ankara
    buluşma ve takılma yeri: "kızılay(mekan adı konuşulacak telefonda)"
    evin yeri: "kızılaya yakın 10 dk uzaklıkta"
    gibeceğin kız: "hacettepeli, 3. sınıf, bölümünü buluşunca öğrenirsin ifşaya girmeyelim"
    gibeceğin kızı gerçekten gibebilirmisin?: "tipin buna benziyorsa bile gibebilirsin http://imgim.com/firstdate.jpg
    kız çok mu çirkin? "hayır kızı severek gibeceksin, görünce bana teşekkür edeceksin"
    gibene kadar ne yapmalıyım?: "2-3 saat muhabbet etmelisin panpa, özellikle astroloji vesaire konularda konuş, o iş oldu bil"
    e bu kızı bıyıklı gibecek de, sen gibmek istemiyomusun?: "yok panpa ben istemiyorum, ben nasiplendim, senin gibine sağlık."
    nerde gibicem nerde kalıcam? "kızılayda buluşup biraları tokuşturduktan sonra yakın evimde gibeceksin korkudan gibin minnacıklaşmazsa."
    bu kadar fırsatı niye veriyosun, sen de beni mi gibeceksin?: "bu fırsatı kimseye vermedim panpa, vermem de ilerde, benim etrafımda yeterince amlı var, ben sohbet olsun istiyorum, bunun karşılığını da am olarak veriyorum"

    panpa ilgileniyosan mesaj at, telefondan da görüşelim. bu işin şakası yok, gibişeceksin.

    edit: bıyıklı genç forvet cool takılıyor beyler. kendisi bilir. şimdi gibiş sırası öncelikli olarak ankaradaki modlara geçti. sonra ankaralı hoş sohbet panpalarımın da bir güzel içmeye ve gibişmeye hakkı var. ne kadar hoş sohbet olduğunuzu girdiğiniz entrylere bakarak anlayacağım. sonra sizinle arkadaş olmak istersem mesaj atıcam

    "önce içelim sonra gibelim yiğit abiiii" diyenlerin arasından bir şanslı seçip o şanslı kişiye hacettepeli ilik gibi 4 yıllık hatun kankamı gibtiricem
    not: ben de hacettepeliyim ve ciddiyim
    yazın beyler çekinecek bişey yok sosyal bir içme gecesi yaşıycaz
    ···
   tümünü göster