1. 1.
    +2
    gün gelecek türk kızları bakirelik mevzusunu kafaya çok takacaklar çünkü dıbına koduğumun salatalıkları kadın - erkek arasındaki ilişkiyi bacak arasında arıyor. Tamam bende bakir değilim , sevgilimi gördüğüm azman istiyorum, diliyorum illa gibişecek değiliz ama illa boşaltacak , illa yatacak değiliz.. Türk kızlarının bir an önce tiplerini değiştirmeleri gerekiyor..

    şimdi ki tipler ;

    • bol gibişken (18-25) üni biter.. serseri , boş tayfa , popülerizm mandacıları
    • iş kadını , ev kadını , namus varsa türban yoksa facebook dua paylaşımları.. işi düzgün , terbiyeli erkek.
    • terbiyeli erkeğe istediklerini yaptırmaya çalışmaları , söz konusu bakireliğe geldiğinde yatağın bir köşesine geçip ağlamalar , pişmanlıklar , Bigiblet kazaları , doğuştan bakire olmayışım , sevdiği ama aşık olmadığı erkek arkadaşının kendisini patlatması (zorla) ve sonunda da sana aşığım ama demesi..

    ben bunları yaşamadım çünkü ciddi beklentilerim yoktu. arada kıza yaftalık olsun diye hafiften bozarak sorduğumda öyle saçma şeyler duydum ki , hem yataktan hem kızdan soğudum. Ben bakirelik aramıyorum olsa iyi olurculardanım çünkü bakire bir kadınla yattığımda pişmanlık hissederim.. alın dıbına soktuğumun çocukları gerçeği de söyleyeceğim .. üniversitede bakireliğini zevkle aldığım bir kadın evlendi , evlendiği erkekte sonradan tanıştığım yozgatlı saf bir çocuk. espiri yaptığımda ona döndüğümde suratım düşüyor , bir şey ısmarlarken elini cebine attığında , bana teşekkür ettiğinde içim içimi gibiyor. kız ise vurdum duymaz sanki o yaşadıklarımız olmamış gibi , ya ben çok vicdanlıyım ya o çok fahişe ruhlu. çocuğa çook ayıp oldu diyeceğim ama bu ayıp mı bilmiyorum amk başlığa da bundan geldim koskoca papi gençliğinde avrupa birliğini tamamlamış her ülkeye dil atmış papi ne oldu .. kafamı gibiyim lan ...

    acaba ne yalan söylemiştir ? okuyorsa kimliksiz belli etsin.
    ···
   tümünü göster