1. 1.
    +2
    önce bakışlar olmalı, kaçamak, ürkek. sanki ona bakmıyomuş gibi yapmalısın göz göze geldiğinde. birden arkasındaki şeye kitlenmelisin o sana bakınca. ama bazende ona bakmalısın. o baktığında gözlerini kaçırmadan. bi kaç gün böle geçmeli. sonra bir gün mesaj at ona. sabahın 5inde güneş henüz doğarken. "güneş doğdu aklıma geldin" de. sonra bi kaç gün kaç ondan. mesaja cevap verse bile sen kaç, cevap verme. bi kaç gün sonrada "yapamıyorum artık" mesajı at bi gece. yine kaç, bi kaç gün yine görünme. msn face mesajlarına cevap verme. sonra bi gün eve davet et onu.

    güzel bi şarab al, mum falan, güzel bi yemek masası, bonfile falan yap yemek için. güzel de bi masa hazırla. geldiğinde masa hazır olsun ama bonfileyi yapmak için onu bekle. geldiğinde çok sıcak karşıla onu, sürekli gül, sempatik ol. sonra bonfileyi yaparken seni izlemesine izin ver mutfakta. güzel hoş şeylerden bahset.

    sonra yemeğe oturun. yemekte güzel bir müzik aç. "daau" benim tavsiyem. artık sonrasını sen hallet hajı yoruldum.

    edit: beyler yoğun şukulara ve mesajlara dayamamıy devam edicem mecbur. amme hizmeti sonuçta:

    muhtemel kız daau yu bilmiyodur. ordan bi müzik muhabbetine gir. laurie anderson, pink martini, jeff burkley vs. çok severim de. bazen etnik müzik stefan micus falan takılırım de. hatta geçen sene topkapı sarayındaki konserine gitmiştim süper adam falan de. ( geçen haliç tersanesinde de (bkz: daau) konseri vardı, eğer gittiysen ona da biraz değin. yok gitmediysen çaktırma, arkadaşlar gitmiş benim işim vardı ama güzelmiş de, ben gittim güvenebilirsin, hakkaten güzeldi )

    artık bu kadar müzik muhabbeti yeter. sıra filme geldi. "film izleyelim mi ister misin?" de. isterse yaşadın, sonrası kolay. istemezse sıçtın, gitmek istiyoda olabilir. direk yatağa geçmek arzusuda. bunu anlamak sana kalmış. ama kuvvetle muhtemel izlemek isticektir. işte burda film seçimi çok önemli. çünkü tüm olay film sırasında cereyan edecek. yani teklifi film sırasında ediceksin. film önemli yani hajı.

    şimdi ben sana bi film tavsiye edicem. çoğu kişi bilmiyo olucak, o ne lan falan dicek. ama sen bana güven ve bu filmi aç. kız sana direk vericek emin ol. filmi izlerken sen yvon oda charlotte gibi hissedeksiniz. filmin adı benim karım bir aktris. (bkz: charlotte gainsbourg) ve kocası yvon'ın ( gerçek hayattada kocası adam da yönetmen )oynadığı bir film. filmin sonunda charlotte hamile kalıyo. böle yastıkla hamileymiş gibi şirin şirin hareketler yapıyo. tam orda kulağına eğilip "yaşlandığımızda birbirimizin kırışıklıklarına bakıp dalga geçmek istiyorum" de.

    bunu yap o iş olmazsa beni bul. olursa dua edersin bana ne bilim.

    hadi eyvallah.

    (78.180.74.188, aaydemir ?, 06.07.2010 20:59 ~ 21:45)
    2. 9627047
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster