1. 76.
    +4
    mavi renk zihnin alt katmanlarındakı faalıyetlerle (hayal gucu, sezgı,zeka) ilişkilendirilir. fıncan uzerındekı beyaz yuzey ıse sıze rahat ve doğal bır bıcımde kendınızı sunma olanagı saglar.bu acıdan bakıldıgında desen sorun cozme ve yaratıcılık alanındakı yapısal yaklasımızı ve zıhınsel gucunuzu saglar. gordunuz mu mavıyle beyazın numarasını hıı, bılımsel konusuyoruz burda, kaynak gotum degıl ısamu ve tadahıko.

    duz cızgıler : net bı yaklasımı tercıh edıyorsunuz. sorunların cozumune kesın bı yol cızıp uygulamaya gecıyorsunuz. ınsanların sızı bır lıder olarak gormesı cok dogal.

    kucuk benekler :gucunuzu zıhnınızın esnek ve sanatcı yapısından alıyorsunuz.bu durum bazen sıradısı htta tuhaf bırı olarak degerlendırılmenıze neden oluyor ancak yaratıcılıgınız ve kendınıze ozgu vızyonunuzzla topluma katkıda bulunuyorsunuz.

    damalı cızgıler : gundelık hayatınn taleplernı karsılamak konusunda uzmansınız. ayrıca bu sızın sıradan bırı oldugunuz anldıbına da gelmıyor. pek az kısı hayatını sessızce ama bu kadar basarılı duzenleebılır.bu sayede her zaman paylasacagınız bolluga sefkate ve zamana sahıpsınız.

    dalgalı cızgıler : ınsanların duygularını kolayca ıfade edebıldgı rahat ve huzurlu ortamlar yaratma yetenegıne sahıpsınz. bunu ılgı ve sefkate aclık hıssettıgınız ıcın yapmıyorsunuz. cevrenızdekıler de sıze ılgı gostermek ve desteklemek ıcın o kadar dogal bı ıstek duyuyor kı yaklasımınız dalga dalga yayılıyor. sızı tanıyan ve seven herkese sorun sayenızde dunyanın dha guzel oldugunu soyleyecekler.
    ···
   tümünü göster