1. 1.
    +10
    beyler pgibolog falan değilim ama çoğunuzun sorununu anlıyorum.minibüsçüyle konuşamadığı için istediği durakta inemeyen varmış amk ve onlarca olay.

    Yoğun istek üzerine özeti yukarı taşıyorum.detaylı açıklaması yazımın devamındadır.

    1-insan dediğin et parçasından ibaret.kimse sizden zeki değil.korkmayın amk insanlardan.cahilin önde gideni hepsi.ezbere yaşarlar ezbere konuşurlar.
    2-erkek veya kız arkadaş edinmek isteyenler somurtmasın.dediğim gibi somurtanları kimse ama kimse sevmez.herkes makarasının derdin de.yanında depresif biri olsun istemez kimse.rahat olun ama kesinlikle yavşak olmayın.
    3-saçınıza giyinimize ve temizliğinize özen göstermeyi unutmayın.kızlar bakımsız saçlı,giydiğini uyduramayan,at gibi dişleri olan erkekleri sevmez.ense kıllarınızı ve tırnaklarınızı unutmayın.onlar yok olacak

    not : ben sizi izliyorum ve çözümleme yapıyorum kendi kafamda.çözümlemelerimi dile getirdim.popüler olmaya da niyetim yok.kendi kendime yazar,1-2 küfreder biraz siyasete girer.capslere yolla panpa yazar çıkarım.umut tacirliği adı altında zütümden uydurmadım bunları.

    not 2 : beni şu şarkı çok gaza getirmiştir amk.saat gece 4 olmuş.şu şarkıyı dinledikten sonra tarlabaşına gidip travestilere laf atıp kaçmak istiyorum. http://youtu.be/OLY2i_DD6tI

    arkadaşlar konuya önce şöyle girmek istiyorum.ulan insan ne ki ? insan kim ? o karşınızda ki cahiller kim ki siz onlarla konuşamıyorsunuz ? insan bir et parçasıdır.et parçası lan.konuya biraz böyle yaklaşın,mantıklı düşünün.akıllı adamlarsınız.

    yalnızlıktan şikayet ediyorsunuz.am karı kız peşinde koşmayın biraz.erkeklere yoğunlaşın.somurtmayın sürekli.somurtan insanları kimse sevmez.rahat olun ama yavşak olmayın.unutmayın karşınızdakiler birer et parçası.sırıtın muhabbetlerde sizde birkaç şey söyleyin sakın silik olmayın varlığınız yokluğunuz belli olsun.bir de yapışkan olmayın.yapışkan diye kaç arkadaşımdan oldum ben.birine bi kere gel bi bira içelim ya da sinema yapalım diyin eğer "ya kanka işim var başka zaman yapalım" derse sakın 2. kere sormayın.eğer hakikaten bahane yapmadıysa 2.ye o sorar.bu hem erkek arkadaş hem manita olayları için geçerli

    manita konusunda.arkadaşlar kızlar somurtan ve kendine özen göstermeyen erkekleri sevmez.utangaç bir kaç insan tanıdım.böylelerine özel bir alakam var.şirin gelirler bana.onları himayem altına alırım.öncelik berbere zütürürüm.kafamda bir dizayn yaparım onların saçlarına ve berberime zütürürüm ve anlatırım ona.alışverişe zütürürüm.tabi gibimde değil kendi parasıyla alıyorlar o kadar da değil.ha yoksa da para berberden çıktığıyla yetinir.şöyle 2 örnek vermek istiyorum.1 kardeşim oldu böyle utangaç.saçları gör bonus.giyiniş desen tırt.kızlar buna sevimli gözüylle bakıyor ama elizabeth.uzaktan izleyip analiz ettim ve aldım bunu berbere zütürdüm.dedim kardeşim bana bırak.saçlarını 3'e vurdurduk.gittik avm'ye altına yazlık kahverengi süet bir ayakkabı.keten pantolon.üstüne uzun kollu beyaz gömlek ve onunda üzerine kolsuz yeşil bir ceket.mesela çocuğa böyle bir şekil verdim.sizin de sorununz bu.tarzan gibi sokağa çıkıyorsunuz.saçlar yağlı.kendine bakılmamış.tırnaklar belki yenmiş özensiz bözensiz.dişler sapsarı.ense kılları çıkmış.ha size 2 tüyo daha.kızlar tırnaklara ve ense kıllarına bakarlar.tabiki en önemlisi de dişler.o dişler fırçalanıcak ! at dişleri gibi olan birini kızlar istemez ! bir diğer örneğimde.çocuk 2.lig orta saha oyuncuları gibi uzun saçlı.bizim serkan bini gibi saçları var.hatta taç takıyordu amk.yağlı ballı bir saç amk.sevgilisi de var ama nasıl desem yolda görseniz 1 salise bakarsınız.güzel bir kız değil.aldım berbere zütürdüm bunu.ashton kutcher modeli aklıma geldi.google'dan gösterdim berbere bak dedim bundan yap.çocuk bir çıktı berberden öğrendim 2 gün sonra sevgilisinden ayrılmış başka sevgili yapmış.

    edit : beyler inbox'a gelen mesajlar ötürü biraz tip konusuna vurgulanmış.eğer güvenirseniz bana boydan bir fotonuzu atın.kafamda bir şekil uydurup dönerim size saç kıyafet falan.kendimi muallak modacılar gibi hissettim ama birilerine iyilik var işin ucunda arada kaldım amk.

    ha bir de "ben aynada kendimi böyle görmekten memnunum yaaaa değiştirmem kendimi" gibi gibindirik bahanelerden kurtulun önce.değişim şart.sen kendine alışırsın elbet.önemli olan milletin seni beğenmesi.yok insan önce kendisi için giyinmeli etmeli sözleri fiyaskodan başka birşey değil.sizin önce iltifat alıp veya kızlarla bakışıp egonuzu arttırmanız lazım dolaylı yoldan egonuzu yükseltmeniz lazım ki şikayetlerinizden kurtulun

    edit 2 : arkadaşlar kendimi image maker olarak ya da üstün görmüyorum tabiki.kendimi övme olayım evet 1-2 cümlede var ama olayı açıklamam için gerekli birşeydi.ben direk çocuğu berbere zütürdüm deseydim açıklayıcı olmazdı.

    ayrıca olaya tiple bakmayın.ben sadece şunu anlatmak istedim.adam bonus kafayla gibik bir giyimle ya da yağlı yağlı saçlarla sapsarı dişlerle dolaşıyor diyor neden sevgilim yok.e tabi olmaz amk demek için tip olayına girdim ama biraz image makera dönmüşüm istemeden hehe
    ···
   tümünü göster