1. 1.
    +6 -2
    8 aydır bir arap ülkesinde yaşıyorum, şimdi size buradaki tecrübelerime dayanarak arapları özetliycem panpalar.

    1 - tembeller : bir gün calısırlarsa ikinci gün ya kaynatası ölmüştür yada süt annesine araba çarpmıştır işe gelmezler. normal sokaktaki dükkanları çoğu 5'te kapanır. bakkaldan birsey almaya gidersin sanki adamın olayla alakası yokmus gibi telefonla uğrasır ne bileyim birileriyle muhabbet eder 2 saat istediğin şeyi alamazsın dünyanın en uyuşuk insanlarıdır.

    2 - yalancılar : yoruma gerek yok aslında pek kendilerini övmeyi çok sever çok uçarlar amk.

    3 - ahlaksızlar : yoldan geçen karıya kıza açık kapalı olsun laf atarlar, yaşı dahi hiç farketmez 7 sinden 70ine.. birde aşırı belaltı mesela memelerin olayım gibi şeyler. bu lafları duyan kızlarda kıkır kıkır kıkırdar amk güler çoğu kaltak.

    4 - pisler : bu kadar leş bir millet yok amk çaycı çay getiriyor, karın o bardakta çay getirse o an boşarsın. ne kadar anlatsanda o bardak sana temiz gelmez. bir kahveyi 10 kişi aynı bardaktan içerler. sokakta bir kere tatlı satan bir adam gördüm resmen kuyruk olmuş önünde millet cayır cayır alıyor tatlıları ama tatlılara bir baktım üzerindeki sinek ve arıdan tatlıyı göremiyosun.

    5 - meme ve züt arıyosan tam yerindesin : züt konusunda latinlerle yarışırlar.

    6 - kimse görmezse sıkıntı yok : herhangi bir karıya parasıyla yada parasız gibiş teklif edebilirsin. isterse gelir istemezse bulur yapacak birini kimse görmedikten bilmedikten sonra alayına giderler.

    7 - Alkol haram, esrar ok : bir araplayken alkol muhabbeti yapmayın taku yersiniz o an bişey söylemesede adınız yayılır amk ama esrar isterseniz bulurlar.

    8 - türkiye ve erdoğan aşığıdırlar türkiyenin ucunu göstersen istediğin herseyi alırsıng :*

    9 - çeneleri düşüktür : çok konuşurlar, boş konuşurlar kafa giberler.

    nokta.
    ···
   tümünü göster