1. 1.
    +6 -1
    inci sözlüğü türlü komiklikler, mallıklar,sırf makara olsun diye bir sürü saçmalıklar ve arada bazen gerçekten güldüren dialogların geçtiği bir platform olarak tanıttılar yıllardır...

    bizler de buraya mallık olduğunu bile bile özgürce mallık yapabilmek için geldik...

    şimdi sen canım kardeşim... asosyal,mal, ezik karakterli, beyinsiz olmayan insan... muhabbetin kralını çeviren zeka küpü... sen bu kadar mükemmel iken nasıl olur da bunca malın olduğu bir yerin durumuna bu kadar dertlenebilirsin... ne gereği var değil mi?... sana muhabbet mi yok... ortam mı yok... buraya kalmadın ya... değil mi?

    gibERiM kibarlığı şimdi... adama sigtirgit demezlermi lan... ha?... gibTiMiN idealist bini... sen bu her tanıştığın insanı bi süre sonra beğenmediğin özellikleriyle yargılayıp onu kendi istediğin biçime sokmak için bızık bızık homurdanan elemansın diymi... sen etrafındakileri senin hayat görüşün dışında davrandıklarında sürekli bızık bızık eleştirip bir süre sonra istenmeyen adam olan elemansın diymi... bırak oğlum bu idealist ayakları... bırak değiştirmeye çalışma insanları... beğenmediğin gibilerse git beğendiğin gibi olanlarla birlikte ol... olamıyosan senin değişme vaktin gelmiş... herkesin özgürlüğü bidir. benim yorumlamam buğadar.
    ···
   tümünü göster