1. 1.
    +6 -2
    beyler bu doğum günü olan adanalı çocuk vardı ya hakan hepcan denen concon geldi kızı öptü falan sonra çocuğa elini uzattı dil çıkarıp geri çekti aşırı bi ipnelik yaptı orda çocuk yarak gibi kaldı milyonların önünde amk bi de geri gelip tekrar sıkmadı bastı gitti amk. buna bi gibertme bi bişe yapalım amk böyle olmuyo.

    video

    http://tvarsivi.com/playe...p;z=2013-11-03%2002:08:00

    edit: beyler aklına bir şeyler gelenler pm atsınlar ya da yazsınlar buraya amk tivitır feys vine hepsi olabilir.

    edit2: beyler benim aklıma basit şeyler geliyo amk feysten makinakafa sayfasına videoyu gönderip altına da hakanı istemiyoruz falan yazsak basit kaçar bu pişkin pişkin güler yine yok mu aranızda bi ulubatlı hasan

    edit3: aklına bir şey gelen pm den ulaşsın beyler

    edit:4 vay amk bu kadar mı içiniz çürüdü direkt olarak bu olay diye bakmayın ve izlemeyenler anlamıyor o an çok absürd bi olaydı bu biz arkadaşla ilerken dona kaldık hagibtir ne yaptı lan falan diye. bu ne özgüven bu ne şımarıklık amk adam açık alay ediyo. okandan büyük adam mı kendinde böyle bi şaka ya da taşak geçme gücünü buluyo gibertme yapmak istemeyenler bana bunları açıklasın. böyle inci olmaz olsun amk.

    ayrıca: vine çekebilecek olan kaç kişi var
    gibertme başlığı (bkz: hakan hepcan ziyaret vakti geldi beyler toplaşın) orda toplaşalım

    edit: beyler herkes hakan hepcana giydiren bi şiir yazsın en beğenileni sayfasında paylaşalım beste yapabilen şarkı olarak da yapabilir.
    ···
   tümünü göster