1. 1.
    +2
    geçen yaz edirneye gitmiştim. akrabalarıny anına. neyse kalıyoruz orda muhabbet falan gece 3 gibi film izledik dağıldı herkes bende lan bari bir tuvalete gideyim diyerekten tuvalete girdim. o zamanlarda kitap okuyordum o yüzden tuvalette kaldım bayağı bi. her neyse abim geldi hadi lan çık artık diye vurdu kapıya. bende tamam dedim 10 dk sonra çıktım. can alıcı kısım başlıyor.
    tuvaletten çıktım. kapının hemen solunda bir duvar var. yani duvar derken çıkıntılı bir şey böyle. kapıyı yandan kısıtlıyor yani. her neyse. kafamı duvarın olduğu yere bir çevirdim bir tane gölge amk. benim boyutlarımda. bana bakıyor lan. gölge var sadece. kafasını falan görebiliyorum ancak gölge o da. çok koyu renkli. haaaassgibtir lan dedim bi tane yumruk asıldım gölgeye doğru elim duvara çarptı tabii. o züt korkusuyla yatakta sabah ezanına kadar durdum. evdekilere anlatınca ışığı açık bırakmışsındır ondan olmuştur dediler.
    ama benim gördüüm gölge benim tam solumdayken ışığı açık unutsam bile o ışık arkamda olduğundan gölgenin önümde olması gerekiyordu. bu da böyle bir anımdır.

    özet: tuvaletten çıktığımda gölge bana bakıyodu bende vurdum.
    ···
   tümünü göster