1. 1.
    +5 -1
    şuan gündem de olan konulardan aşırı derecede rahatsızlık duyuyorum.

    Biliyorum şimdi bir sürü liseli gelip salak saçma yorumlar yapacak. Buyursun yapsınlar. Ancak söylemek istediğim şu, Akp ilk ortaya çıktığında destek olmak için çok fazla haklı gerekçemiz vardı. Siz ister kabul edin ister etmeyin bu ülkede herkesin baskı altında olduğuna inansam da, dindar kesim daha fazla baskı altındaydı. insanlarda Akp ni kurtuluş olarak gördü ve çevresinde toplandı.

    Ama şimdi olaylar aşırıya gitmeye başladı. Bir başbakan nasıl olurda kızlı erkekli evleri kabul edemeyiz der anasını satim. Sanane yav sanane. 19-25 YAŞ ARASI insanlar, sen mi karar vereceksin nasıl yaşayacaklarına? Bu nasıl bir saçmalıkdır.

    Böyle bir şey belki ben züt kılıyım diyen akp lilerin umrunda olmaz. Ama illa ki akp ye destek verip de böyle saçmalıklara karşı olan bir sürü insan da var. Sorun şu ki, bu insanlar akp olmasa kime oy vereceklerini bilmiyor. Ben yarın gidip chp ye oy versem her şeyin daha da taktan olacağına, mhp nin elindeki tek şeyin milliyetçilik olduğuna, bdp lilerin açıkca teröristlere destek verdiğine inanıyorum.

    Özet geç diyenler de olacaktır. Özet yok anasını satim. Bu bizim geleceğimiz, tartışması gereken, konuşması gerekenler bizleriz. Böyle durumlar yakmadan, yıkmadan, teröristlerle birlik olmadan nasıl protesto edilir bunları bilmemiz, öğrenmemiz lazım.
    ···
   tümünü göster