1. 1.
    +1
    8- şimdi buraya dikkat
    iddaa da kupon yapabilmek için en az 3 maç oynamak zorundayız. ilk yarı ikinci yarı olayı tamamen piyango o yüzden 3 maç lazım bize ve biz ne yapıyoruz
    Barça handikap
    Real handikap
    Münih handikap
    50 lira atarım 120 lira alırım deyip, ekran karşısına geçiyoruz ve hüsran. Ligleri düşünün. ingiltere liginden en az bu şekilde 5 takım , almanyadan en az 3 takım ispanyadan en az 3 takım Hollanda 2 takım Belçika 2 takım, Portekiz 2 takım vs vs bulabiliriz. Hesapta handikap yapabilecek bizi paraya zütürecek takımlar bunlar. Ama istatistiklere bakın bakalım tüm bu takımların kaçı aynı haftada handikap yapmış, hatta galip gelmiş. Bunların içinde en az % 20 fire olasılığı vardır ve kupona koyduğunuz maçın patlama oranı muhakkak %33 tür.

    9 – bazı takımların karakteristik özellikleri vardır. Sezon boyunca istikrarını korur. Ne uzar ne kısalır. Bunlardan benim en çok tercih ettiklerim Olimpiakos, porto ve benfica dır. Genelde çok zayıf rakiplerle oynamıyorlarsa maçları tek farklı biter ve ilk yarıları beraberedir. Çok ekmeğini yediğim bu üç takımı ilk yarı ikinci yarı ve handikap 0 seçenekleriyle değerlendirmenizi öneriyorum. inceleyin göreceksiniz. Olimpiakos son olarak sahasında ilk yarısı 1-1 biten maçı 5-1 kazandı. 0/1 = 4,50 oranla yüzümü güldürdü.

    10 – seriye bağlayan takımlara dikkat etmek gerekiyor. Seir halde malup olmaya başlamış yada galip gelmiş takımlar strese dayanamaz. Tepki verirler. 3 yıldır istatistik tutuyorum ve genelde 5-6. Haftalar sonunda bu reaksiyon hayata geçiyor. 5 haftadır galip gelememiş takım 6. Hafta büyük birsüprize imza atıp lideri yenebiliyor. Yada 4 haftadır yenilmemiş bir takım 5. Hafta gayet sıradan bir takıma yeniliyor. Bunu da istatistiği var. Özellikle ortanın altı sıralarda takılan takımlarda bu dediğim gerçekleşiyor. inceleyiniz.
    ···
   tümünü göster