1. 1.
    +1
    14 – bu kıssadan hisse olsun. Unutmayın 2 lirayı 100 lira yapmak çok zordur ama 50 lirayı 100 lira yapmak çok daha kolaydır. O yüzden az maç, çok misli öneririm. Bütçeyi sarsmadan tabi. 50 oranlı kupona 2 lira atıp 100 lira hayali görmeyin. Ama 2 oranlı kupona 50 lira atıp paranızı iki misline çıkarmak çok çok daha kolay. Tabi garanti değil.

    15 – birden fazla kupon yapıyorsanız kesinlikle farklı takımlara oynayın. Bir takıma verdiğiniz sonucu öbür kuponlara koymayın. Tek maçın yatmasıyla tüm kuponlar patlar. illa da oynamak istiyorsanız o takıma, bir kuponda üst verdiyseniz öbür kuponda 2-3 gol verin, yada değişik seçeneklere yönelin. Takım siz handikap beklerken maç 2-1 biterse en azından üst yada 2-3 gol dediğiniz kuponunuzla yola devam edebilirsiniz.

    16 – kuponunuz ilk maçtan yattı ve diğer maçlara daha vakit mi var? Koşup o maçlara 1 maç daha ekleyip kupon yapmayın. O kupon gelmez. Kuponun en başına yazdığınız maç genelde ilk incelediğiniz maçtır. Kafanız dinçken ve dikkatiniz dağılmamışken hatalı tercih yapmışsınız demektir ki alttaki maçlardan medet ummayın. Bu hırsa kapılıp daha fazla kaybetmeyin.

    17 – bahiste zütünüze kaçacak bir denklem mevcuttur. Kazanmak kaybetmeyi getirir, kaybetmek daha çok kaybetmeyi. Kupon tutturunca bi daha olayına girmeyin. 10 lira bile kazanmışsanız o rda bırakın. Kimse kimseye günlük 10 lira vermiyor beleşe. Kaybettiniz diye de gidip yeni kupon işine girmeyin. Kaybetmenin pigibolojisi ile sağlıklı karar veremeyeceksinizdir. Şansınızı zorlamayın.

    18 – yasal da olsa internetten oynamayın. Yada sitede günlük oynayacağınız mebladan fazlasını bulundurmayın ki kuponlar yatınca hemen gidip yenisine yapşmayın. Bi çok insan kupon yapmak için iddaa bayisine gitmeye üşenir, bu sizi daha fazla kayıptan kurtarır.
    ···
   tümünü göster