1. 1.
    0
    beraber bir gün geçirmek istiyorum. gayet de ciddi bir teklif bu.

    bunu yapmayı istememin birkaç sebebi var.

    -aşırı işsiz bir herifim. bunu reddetmiyorum.

    -incideki kadınların burada sergilediği tutum ile gerçek hayatta sergiledikleri tutum elbette ki farklı olacak. ne var ki buraya gelen hatunun kafasında birkaç tahtada sorun vardır -bunu ofansif anlamda söylemiyorum-, ne var ki aynı sorundan bende de var bu yüzden buradaki bu kadar kadının içinden biriyle hakikatten çok iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.

    -gerçek hayatta şu ana kadar tanıştığım kadınlarla o kadar samimi olamadım. kafa yapıları benden çok farklı idi çünkü hepsinin. (gerçi ben kimse ile kolay kolay konuşamam 'mına koyim ama neyse)

    -hiçbir erkek ciks olmadan yaşayamaz. ben bu gerçekten ne kadar nefret etsem de, ne kadar abazan olmasam da, sonuçta bu da benim ihtiyaçlarımdan biri.

    ha olursa olur olmazsa olmaz hakikatten tınımda değil, bazen iki rekat muhabbet ciksten daha önemlidir.

    ha ama olması benim için şu açıdan iyi olur: ben duygusal bir insanım, bu huyumu 10 senedir ne kadar çok bırakmayı istediysem de bırakamadım. sadece basit bir hoşlantının sebep olduğu bir ciks ile veya iki tarafında sadece dürtülerini bastırmak için yaptığı ciks ile bu duygusallık olayını gömmeyi istiyorum. (not : asla bir hayat kadınına para vermem. sonuçta "hissetmek" diye birşey var.)

    ciks dedim diye hemen beni abazan olarak algılayacak gerizekalılar direk sol taşakta random bir yeri tıklasınlar. hiç uğraşamam.

    -kesinlikle beni daha önce görmemiş bir kadının beni gerçek hayatta görüp neyimin ekgib neyimin fazla olduğunu yüzüme pat pat söylemesini istiyorum.

    entry no'su:

    100
    351
    2099

    ile biten "kadınlarla" irtibata geçeceğim - tabii sıradışı biri çıkarsa entry no falan umurumda olmaz. başlığı spamleseniz de trolleseniz de giblemem zaten.

    özel mesaj da atabilirsiniz gayet. ya gibtir edin entry no'ya fazla takılmayın. takılın da o kadar değil.

    istanbul'da oturuyorum, 22 yaşındayım. bu yuzden istanbul'dan 19-24 yaş arasında bir kadınla tanışmayı tercih ederim. başka şehirlerden gelecek olanlarla da olur tabii, ne bileyim, şayet buraya bir iş için yolunuz düşerse vb...

    boyum 1.80 veya 1.80'e yakın. 1,5 ayda falan 80'den 75'e indim. az bi' göbek var ama üstesinden geliyorum.

    uzun ve düz kahverengi saçlarım, kahverengi gözlerim (yabancıların tabiri ile "köpek yavrusu gözleri") var.

    öyle işte.

    öncelikle skype gibi bir ortamda tanışmayı da tercih ediyorum.

    haydi bakalım bir kemik...
    ···
   tümünü göster