1. 1.
    +27
    sözlükte beni saatlerce güldüren ibretle izlediğim hadiseler toplamıdır.

    istediyen istediği yerinin capsini koyar. bende kıçıma kaş göz çizip"güzel kıçım" diye başlık açabilirim. bunda bir sorun yok. fakat bu kezbanların ifşaalarıyla ekrana boşalan ve mahalle kezbanlarını, saray prensesine çeviren abazalar biz erkek yazarların utanç tablosudur.

    bak moruk. madem çok abazasın git 100 lira ver kerhanede istediğin kadar meme gör. ama şu kezbanlara prim verme. belki gerçekte tanısan yüzüne bile işemeyeceğin insanları kendinden üstün görüp kendini hor görüyorsun.

    zaten o kezbanlar herkes tarafından ilgilenilen, saygı duyulan kadınlar olsaydı, sözlük köşelerinde kıçını başını açıp ego tatmini yapmazlardı.

    isteyen istediği yerini açabilir fakat sözlük genel ruhuyla tartışma, düşünce havuzu, muhabbet yeri geldiğinde daşak olaylarının geçtiği insana belli bir haz ve tad veren bir yerdir. sadece vücuduyla prim yapmaya çalışanın başka hiç bi taka kafası basmayanın zekasından şüphe ederim.

    siz onlara prim vermezseniz, onlar koca bir hiçtirler.

    kız panpalarıma da sesleniyorum. bu gönlü fukara ve beyni huur kezbanlarda sizi küçük düşürmekte, size karşı ön yargı oluşmasına sebep olmaktadır.

    panpalarım artık bu beyni fındık kadar amından büyük olmayanlara prim vermeyin.

    dünyanın yarısı erkekse yarısıda kadındır. sizden kimse üstün değil.
    muhabbet eden kadın iyidir. gerisi kezbandır ve öyle kalacaktır.

    saygılarımla panpalarım
    ···
   tümünü göster