1. 26.
    0
    @30 panpa bitcoin internet üzerinde çok yaygın bir şey değil günümüz itibariyle ve bu kadar az ilgide fiyatı bu. ileride ilginin artacağını düşünüyorum çünkü internet üzerinden satış yapan büyük firmaların bitcoin üzerinden satış yapmaya başlayorlar. mesela baidu bitcoin kabul etmeye başladı ve bitcoin fiyatları tavan yaptı. ebay'in ceosu john donahoe'nin bu yönde açıklamaları var: http://techcrunch.com/201...-keeping-tabs-on-bitcoin/ eğer ebay bitcoin üzerinden satış yapmaya başlarsa o zaman bitcoinin önünü kimse alamaz.

    dediğin gibi bitcoinin çok çok düşük bir ihtimal çökme ihtimali var. imkansız diyemeyiz sonuçta. ama bu çöküşün yakın zamanda olmayacağına eminim diyebilirim. çünkü bitcoin şuanda altın çağını yaşıyo. ve bu çağ uzun süre kapanacak gibi durmuyor.
    sana şöylede bi anektot vereyim facebookun yaratıcılarından olan Winklevoss kardeşler geçen nisan ayında 108bin bitcoin alımı yaptılar. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23057349.asp bu bitcoinlerin bugünki değeri 45milyon dolar. geç kalmadan en azından ucundan kenarın alım yapmak gerek diye düşünüyorum.
    ···
   tümünü göster