1. 1.
    +1
    nasıl içinize sindirip de akademik kariyer peşinde koşarsınız lan. nasıl olur da şu dıbına koduğumun sisteminde bir yer edinmeye çalışırsınız? Garanti parayı ne yapacaksınız amk he cevap verin bana godoşlar? kafası en kötü az çok basan bir adama iş yok mu bu memlekette. var amk var. aklını kullanana para var. dert para değil, her türlü hayatta kalırsınız. önemli olan şu artık 60 yıllık dünyada mutlu olabilmek, istediğin, sevdiğin şeyi yapabilmek. anlamıyorum lan öğrencilerin hocaları peşinde ambiti formunda dolaşmalarını, lan amk napıyosunuz lan?

    beyler, yardım istiyorum. siz bu hocaların tavırlarına hareketlerine nasıl katlanıyorsunuz lan? adam demiş ki 10 kere gelmezsen kalırsın dersten, ben ilk 2 hafta gitmiyorum adam bana neredeydin diyor lan sana ne dıbına koduğumun kerkenezi sana ne? cevap vermeyince sinirleniyor?

    bir kere bu ülkede yaratıcı fikre, bireysel görüşe yer yok. türk hocaların istediği nedir? ben ne dersem onu yazsınlar ha bi de bol yazsınlar. kızlara bakın amk kağıt üstüne kağıt isterler sınavlarda. o gibik soruları 20 cümlede açıklayamayan beynini gibeyim senin. bizim hocalarımız şişirmeye bayılır beyler. önemli olan içerik değildir şekildir. şekilciliğinize hardal attırayım. amerikadan bi edebiyatçı gelmişti yine sınavdayız ben yazdım kısa bir paragraf çıktım sınavdan yarım saat içinde kızlar kağıt istiyor bir de küçük yazıyorlar ak. vizyonu olan profesör anlaşılıyor işte vermiş aamı bin. o denyo kağıt israfçıları da "yaağğğ ben neden bu kadar düşük aldım?" diye şikayet ediyor. alırsın tabi dıbına kodumun hiroşimayla çernobili karıştıran zihniyeti.

    not: okul boğaziçi teoride 4. sınıf

    özet: okula gideni gibsinler, anarşik değilim amk.
    ···
   tümünü göster