1. 126.
    +3
    o kadar cahil var ki alayınızın anasını gibeyim. önce bir tak konuşacaksanız bilip de konuşun, işin derinine inin başlangıç noktalarından başlayın.

    lan bundan bilmem kaç sene önce kürtler dışlanıyordu tüm ırklar türk adı altında toplanmış kürtleri kabul etmiyorlardı. bir ingiliz fransız ermeni türkiyede kendi dilini konuşurken kürtçe konuşmak yasaktı konuşanı hapse atıp işkence ediyorlardı. bildiğin kürlere karşı faşist bir baskı vardı.

    her şey bundan sonra başladı, örnek veriyorum bir sokakta ailecek yaşıyorsunuz. sokak da sizi dışlıyor konuşmanıza izin vermiyor her olayda dışlıyor yasaklar koyuyor. bakkaldan bile bir şey alamıyorsunuz o derece. siz mal mal yaşayıp ölecek misiniz bulunduğunuz sokakta? hiç sanmıyorum. bundan sonra soğuk savaşla beraber sizin dağ diye tabir ettiğiniz olaylar başladı.

    en baştan söyleyeyim pkk ile kürtler ayrıdır. pkknın içinde kürtlerin dışında çokça yabancı uyruklu bölücü güçler bulunmakta ve sahiplenilmeyen kürtleri sahiplenmekteler. sırf türk adı altında toplanan ırkların kürtleri dışlaması yüzünden. siz hala devam edin huur çocukları.

    yine bir örnek vereyim ahmet kaya kürt olduğu için türk adı altında toplanan diğer ırklarca çatal bıçak altında tutuldu. sürü pgibolojisi işte. biri bir şey başlattı ve devamı geldi. şu anda da sözlük aynen böyle.

    hiç kusura bakmayın ama şu anki bahsettiğiniz kaçakçılar katiller bilmemneler sizin bu dışlamalarınız baskılarınız yüzünden ortaya çıktı huur çocukları.

    tüm bunların arkasında da birileri var ve ayrımcılığa siz de destek veriyorsunuz. bu milletten adam olmaz dıbına koyayım. tüm bilip bilmeden konuşan salaklar da sürü pgibolojisiyle hareket eden liseliler, tüm sözlük için söylüyorum. aklınızı başınıza alın.

    eğer bir konu hakkında bilgi sahibi iseniz ve yaşadığınız olaylar varsa konuşun.

    aksine televizyondan görüp kulaktan duyma içi boş yalan yanlış bilgileriniz yoksa gibtirin gidin.

    hepimiz insanız her ne olursak olalım.
    ···
   tümünü göster