1. 276.
    +2
    @1 bak güzel kardeşim fanatik bir galatasaray taraftarısın bir takıma değere gönül vermek sahip çıkmak çok güzel birşey insanın hayata tutunacak dalı oluyor yeri geliyor ama yanlış şeylerle övünüyosun bence
    1)3 boyutlu kareografi paralarını kim finanse ediyor ?
    2)sence şuanda sahadakiler METiN tribündekiler ALPASLAN gibi mi ?
    3)olaylı tekerlekli sandalye maçının nedenlerini ve olayın patlak vermesine kimin sebep olduğunu objektik bir şekilde araştırdın mı yoksa gördüğün ilk taraflı video ya mı inandın ?
    4)gerçekten 3 temmuzdan itibaren fenerbahçe(yüzde90) ve beşiktaşın(yüzde10) oranlarında hasar görmesinin nedenin şike yapmış olduklarını mu düşünüyosun ?
    5)(takımlardan bağımsız bir soru)türkiyenin gündemini takip ediyor musun ?
    6)alisamiyendeki kira yükümlülüklerini bile yerine getiremeyen galatasaraya devlet neden cillop gibi bir stat verdi ve siz mabedinizden ayrılmayı nasıl içinize sindirdiniz,o hatıralar anılar eze eze yenilen avrupa takımlarının kırıntıları orada yatıyorken ve ayrıca yeni stadın açılışında başbakanı ıslıklarken ua siyasete karşı değildi de neden gezi olaylarında karşı oldu ?
    7)mühendis oktayı kim öldürdü ? ve kaçtığı için mi öldürüldü ?
    8)sence erkeklik toplu halde iken az sayıdaki bir gruba üstünlük kurmak mıdır ?
    100 kişilik bir taraftar grubunun 1000 kişiyi sindirmesi gerekmez mi delikanlı olmak için,böyle birşey var mıdır taraftar kavgalarında ?

    video bölümü hakkında
    1) video alpaslan dikmen hepimizin ortak değeridir büyük bir adamdı nur içinde yatsın
    2) http://www.youtube.com/watch?v=vQv0R6NmvLg
    van depremi videosu gerçekten çok güzel saygı duydum

    paylaştığın bir videoda beşiktaş taraftarının ırkçılığından söz ediliyor

    evet her takım taraftarının içinde uç insanlar vardır bilim adamlarından çöp toplama işçilerine kadar ama belki bilmiyorsun kısa bir hatırlatma,çarşının sözcüsünün alen markaryan olması ırkçılığın tavan yaptığı 90lar döneminde ırkçılığa karşı olduğunu göstermek amaçlıdır ve 1982 den beri ırkçılığa karşı olmuştur.
    muhtemelen sende benim tezlerimi çürütücek argümanlar sunacaksın ve bu uzayıp gidecek,o zaman zarfında belki dolar 2.5 tl olur belkide benzin 5.5 tl bilemeyiz,saygılar kardeşim
    ···
   tümünü göster