1. 1.
    +2
    beyler herşey halen sürmekte ve en başından beri kafamı toplamaya çalışıyorum olan biteni anlatmak için herşey bomtak hayat aile karı kız sağlık yaşam herşey bir anda tersine döndü en başından başliyim yarın gece de devdıbını getiricem..

    istanbulda okuyan bir üniversite öğrencisiydim orta sınıfın ortalarıda sıkışıp kalmış bir hayat bilirsiniz ideali olmayan öğrenci seneleri gecip gidiyordu önümden. bu monoton yaşantı arada sosyalleşmek için denenen karşı cins ile ilişkili ataklar dialoglar sürüp gittiği 3. sınıfa kadar. herşey aslında kız arkadaşımın olması ile başladı düzenli bir ilişki düzenlide bir yaşam biçimi demekti.

    onun arkadaş çevresi ile sosyalleşmeye başlamam ikili dialoglara girmem özgüven problemini yeterince bastırmış ve yerine gülüp çevresi tarafından neşeli aynı zamanda esprili bir adam olarak bilinmeme sebep oldu. kız arkadaşların en yakın kankaları bilirsiniz onları beyler hep bir eksi tarafları olurdu neyseki bende öyle çok büyük bir eksi taraf olmamak ile birlikte onunde erkek arkadaşının olması bizi birlikte eğlenmeye oyalanmaya itiyordu. çocuklada gayet iyi anlaşmaya başlamıştım ilk zamanlar soğuk davransamda karakterimin biraz değişim yaşadığınıda düşünerek onunla bir kaç ay içerisinde sıkı fıkı olmuştuk beraber programlar yapar kız arkadaşlarımızı çağırır beraber zaman geçirirdik.

    daha sonra bu arkadaşın ismi takma olarak sarp olsun sarpın kız aarkadaşı ondan ayrılıyordu aslında sarp harbiden adam gibi adam herşeyi yeterince yerine getiren olgun normal benim gibi bi çocuktu kızın tipik kezban tripleri falanlar filanlar gül almıyo çiçek almıyo oraya zütürmedi falan filan diyip durması kız en sonunda kendi kendini yedi bitirdi amk ayrıldı çocuktan. sarpda seviyodu elinden geldiğince bu gibi durumları geçiştirmeye çalışıyordu ama genede kendine göre birde karakteri vardı alışgın değil adam herkesde yapmak zorunda değil bende yaparsam ayda yılda 1 yaparım neyse.

    sarp bu duruma biraz üzüldü banada çaktırmıyodu falan ama o kadar zaman geçirdik aylarca sürekli birlikte takılmışız artık içli dışlı olduk beni evine davet ediyodu içiyoduk sıçıyoduk aynı şekilde. beyler sarp bu arada istanbulda tek yaşıyordu ailesi istanbul dışında babası ayda 1-2 kere istanbula gelip işlerin düzenine tıkırına bakar geri dönerdi(üni başladığından beri onu dükkana adapte etmeye çalışıp istanbul dışına taşınmışlar) sarpda haftada 3-4 gün 2-3 saat dükkana uğrar kapalı çarşıda dükkanları var oraya uğrar yapılması gerekenleri yapar küçüklükten beri orada olduğu için işi piri olmuş amk gerekeni yapar sonrada uğramazdı dükkana. çok iyi kazanıyorlardı cidden ancak bunu hiç kompleks edinmiş birisi değildi zaten yıllardır oradaydılar ve asla hissettirmezdi durumları iyi olduğunu.

    sarpla takılmaya devam edişimiz , ilişkilerin bitişi başımıza gelen onca olayı yarın anlatıcam ve birçok da şuanda kontrol ettim capslerimiz var paylaşırım ifşa flan yok sıkıntıda olmaz çok geç oldu beyler yarın görüşmek üzere
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster