1. 101.
    +2
    galatasaraydaki ilk sezonumu yazayım panpalarıma, galatasaray ile oynayacaklara da bi nebze yardımı olsun. lige istediğim gibi başladım, genelde hep ilk 3te gidip geldim, sivasspor deli gibi oynadı bütün sezon.son maç züte bala şampiyon oldum.32.hafta bittiğinde sivasın 3 puan gerisindeydim ve 2li averajda da sivas öndeydi. mallar önce kendi sahalarında akhisara 1-0 kaybetti, sonra son hafta karabük deplasmanında 3-2 kaybetti ve mucizevi bir şekilde şampiyon oldum. aslında şampiyonluk pek de gibimde değildi çünkü şampiyonlar liginde ilk defa ilk sezonda bu kadar büyük başarı gösterdim. finale çıktım.
    grupta schalke-arsenal-kopenhag vardı, arsenale deplasmanda kaybettim, kopenhagla deplasmanda berabere kaldım. onun dışında ağızlarına sıçtım bu arkadaşların.13 puanla lider olarak gruptan çıktım.2.turda rakip atletico madridti, deplasmanda 1-0 öne geçtiğim maçta rakibim 10 kişi kalmasına rağmen mal gibi 2-1 kaybettim. arenadaki maçta ise ben 10 kişi kaldım ama maçın sonlarına doğru burak ın attığı golle çeyrek final kapısı açıldı ve 1-0 la eledim a.madrid'i.daha sonra çeyrek finalde rakip juventustu. içerde 2-0 la geçtim kendilerini. ancak deplasmanda 65.dk itibariyle juve 2-0 öne geçti. ölüp ölüp dirildiğimiz maçı uzatmalara taşıdık. artık son bir umut penaltıya gitsin derken amrabatın ortasına gelişine yapıştıran burakla 2-1 i yakaladık ve uzatmalar sonunda yarı finale kaldık. yarı finalde rakip lyondu. şanslıydım açıkçası ancak lyon, önceki turda real madridi eleyerek geldi. barça ve real elenmişti yarı finalde. diğer eşleşmeyse bayern-manu idi. lyonla ilk maçı deplasmanda oynadım.3-1 öne geçtim ancak son 10 dkda 2 gol yedim ve maç 3-3 bitti. ancak içerdeki maçta affetmedim,3-0 gibi net bir skorla finale adımı yazdırdım. diğer eşleşmeden manu finale yükseldi.
    açıkçası final bile hayaldi, hile hurda yapmadım.tek bir save alıp dönüp oynadığım maç yok. biraz da şansım yaver gitti. manu maçına da iyi başladım, ancak ilk golü biz yedik.2.yarı 1-1 i bulduk. daha sonra tekrar geriye düştüm, ancak burak yılmazın uzaklardan vurduğu inanılmaz bi şut gol oldu.2-2.ancak 87.dkda rüya sona erdi, welbeck karambolden golü buldu ve 3-2 ile manu'ya elendik.

    kadroya gelecek olursam genel olarak bütün sezon 4-2-3-1 oynattım. drogba 36 maçta 22 gol 8 asistlik bir performans gösterirken 6-7 ay gibi bir süreliğine sakatlandı.bu zamana kadar drogba hep tek forvetti. burak genelde sağ kanatta oynadı ve fena da oynamadı. solda brumayı, zaman zaman da amrabat'ı oynattım. forvet arkası tabiki sneijderdi. orta sahanın ortasında selçuk-hamit oynadım genelde. melo rezaletti.bir tane 7.50 oynadığı maç yoktur sanırım. bende yabancı kontenjanını gibmesin diye genelde oynatmadım. defans dörtlüm hakan-semih-chedjou-eboue oldu, kalade muslera vardı.

    drogba sakatlanınca burak'ı tek forvet oynattım, sağa brumayı, sola amrabat'ı koydum. amrabat özellikle şampiyonlar liginde hiç beklemediğim kadar iyi bir performans gösterdi.şl de 4 gol attı 2 asist yaptı.

    burak sezonun büyük bölümünde kanat oynamasına rağmen, şampiyonlar liginde 7 gol attı. toplamda da 49 maçta 24 gol 16 asist ile oynadı.

    selçuk ligde 10 gol 9 asistle oynadı, toplamda da 12 gol 15 asistlik bir performans gösterdi.

    sneijder ise ligde 4 ü sonradan oyuna girdiği 28 maçta 7 gol attı,19 asist yaptı ve asist kralı oldu.şl de ise 2 gol 4 asist ile oynadı.

    hayal kırıklığı yaratan adamların başında melo ve bruma geldi. meloyu sadece 13 lig maçında oynattım.3 gol attı ve vasat bir performans gösterdi.

    bruma ise 20 lig maçında 3 gol 2 asist ile oynadı. toyluğuna verdim,bu sezon daha iyi işler yapacak gibi.

    melonun yerine jem karacan'ı aldım.ola toivonen'i de bonservissiz transfer ettim. okay yokuşluyu aldım. aldığım gibi kayseriye 1 sezon kiraladım tekrar.ilk sezonun devre arası ishak doğanı aldım ancak kendisi leş.sol bek için atila turan'ı almayı düşünüyorum, çok ucuz, patlarsa da gibtir ederim diye düşünüyorum.

    biraz uzun oldu ancak güzel bir sezondu,2.sezonda gene burdan yardırırım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster