1. 1.
    +1
    beyler az çok nasıl bi hayat yaşadığımı sarpla olan ilişkimizi anlamışsınızdır sanıyorum merak etmeyin gay ilişki falan yok amk hemen espriler havada uçmuş neyse (:

    sarpla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedikçe kız arkadaşımla aram soğumaya başladı adamın ağzı iyi laf yapıyor arkadaş bide kezbanlar tarafından etrafı donatılmış illaki etrafında dolanan kaşarlar oluyodu bu yüzdende kız arkadaşımla sonunda ayrıldık amk

    beyler öyle kolay olmadı benim için bu işi unutması yani ne biliyim gezip tozuyoduk kardeşimle ama eve geliyosun o anda aklınıza geliyor kolay değil. sarpda bende kal dedi.. beyler sarpla konuşurken bende bişey dikkat çekti adamın hayali kalbür üstü markaların spor araçlarıydı amk ne biliyim dünya turu karı kız gezelim görelim ciks meks hiç biri gibinde değil araba manyağı muallak (Bu konuya şuanda ayrıntılı girmiyorum ileride bağlıcam). neyse biz şöyle böyle takılmaya devam ediyoruz dedim sarp bak bu böyle gitmez kardeşim benim aldığım para belli hergün olmuyo zorda kalıyorum dedim her akşam çağırma beni harbiden dedim geldi bana ' sence seninle gezip tozmamda paramın etkisimi var sanıyosun amk ya dedi tamam olabilir bu gayet normal herkesin geliri bellidirde ben herşeyi görebiliyorum şu huurların niye benimle konuştuğunuda senin gelip bana derdini anlattığınıda dedi' beyler gerçekten sarpda anlamıştı derdimi ve sonra ekledi ' bende olmadığında vermiyomusun bin verdin bizde veriyoruz işte uzatma dedi' beyler o günden sonra sarpla hiç para mevzusu konuşmadık göz göze gelince anlardık çünkü paramın olup olmadığını.

    ha onunda olmadığı olmuyormu? oluyor kredi kartının limiti dolması gibi 2 günlük ufak zaman aralıklarında (: neyse beyler karı kızlarlada arası iyi pekekentin iletişimden iibf den güzel sanatlardan az çok ortamı var ama karıların muhabbeti görmeniz lazım ya diyodum sarp senin zütünü gibiyim amacını görmüyomusun kızın amk görüyorum diyodu karının yazdığı mesaj beyler ' sarpppp akşam nereye zütürüyosunn bizi esrayla çok sıkıldık programımızda yok hadi gelin ama dönüşte evede dönmek istemiyoruzz'

    amk buna ne denir beyler? huurmu? tam olarak değil? keyfimi yerine getir eğlendir huurn oliyim tam olarak olmasada %70 oorspuluk amk bunu oda biliyodu napiyim kanka ben onlarla eğleniyorum aslında diyodu.. amk kızları aldıkları sahte giysileri kadarda sahte karakterlere sahiplerdi. ne gerek vardıki ne gerek vardı sana ait olan hayatı yaşamak varken böyle huurluk yapmana.. karılar geldi gittik bi yerde içtik sıçtık kafa güzel sarpın eve döndük. sarpın paf küfe ota falan takıldığını bilirdim beyler evde hep bi zula olurdu boş olmazdı ama nerden alır napardı giblemezdim umrumdada olmazdı amk bende yılda 3-4 kere denk gelirsem ota gubara anca öyle içerdim bonz la falan işim olmazdı. müptezel karılar bayılıyodu bu taklara amk içmiş kafası kıyak karıyı gibmek kadar güzel bişey yok duyguya yer yok sabah a kadar o bacakları ayırıp giberdim beyler onların salak salak hoşlarına gider eğlenirlerdi umrumda da değildi çünkü onlar satılıktı bende oları kiralamıştım acıyarak o hırsla daha sert giberdim genelde ben salonda sarpda odasında gibişirdi beyler bilmiyorum o hafta içerisinde 2 ayrı karı gibmiştim.

    hepside bahsettiğim gibi huur ruhu ve bedeni satılık genelde skor tabelamdada 3 yazar beyler 3 postadan daha fazla çıkmışlığım pek olmuyodu gecelik neden bilmiyorum heralde 3 den sonra artık marjinal verimliliğim sıfıra düşüyo amk sıkılıyorum karıdan çünkü neyse kafaları güzel olurdu karıların sarp pek içtiği belli olmazdı sonra yiyişip gibişmece bilirsiniz ev modlarını yavşak yavşak gülüşmeler karıyı altınıza alır soyarsınız sonra çatur çutur gibmece..

    beyler sarpla günler böyle geçiyodu okulu giblemeyiş olmamda bunun cabasıydı amk içimde rahat değildi ama giblemiyordum iyi kötü geçeriz diyodum bilen bilir zaten okulu uzattığımıda söylemiştim.

    beyler genel bi gidişatı anlattım bugün herşey bundan sonra başlıyor illegal olaylara bulaşmam yurtdışı seyahati başıma gelen çok güzel süpriz yarın devam edicem okuyanlara teşekkürler..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster