1. 1.
    -1
    beyler öncelikle karı kız konusunda tecrübeli ve yardıma ihtiyacı olmayan tiplerdenim fakat bir sorunum var ve bu konuda görüşlerinizi duymak istiyorum.

    olayı anlatayım. üni öğrencisiyim. 2 tane kız var kafamda. birisi evlenilecek, diğeri eğlenilecek kız. evlenilecek olanın adı şule, eğlenilecek olanın adı ayça olsun.

    şule çok güzel bir kız beyler. cennetten dünyaya düşmüş bir huri gibi. kumral teni, kumral saçları yeşile kaçık ela gözleri, ve güldüğünde ay gibi parlayan yüzüyle insanı büyüleyen cinsten birşey. boyu 1.72 falan tam da istediğim gibi. (ben .179'um) daha önce bir kere konuştuk. hani nasıl diyeyim çok derin bakıyor. gibmeye kıyamazsın al nikahına hatunun olsun cinsten.

    gelelim ayçaya.

    ayça pek gülmeyen, artistimsi havalı birşey. yüzü kesinlikle iyi değil. ama bakılmıcak gibi de değil. göğüs ve züt harika. çatır çutur gibilecek tipteki kızlardan. ama kız uyuz bir tip biraz. tavlamada falan sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama geçmez o malla günler. tribi artsitliği falan boğazlarım yani o derece.

    ve son olarak söyliyeceğim bişi var. şule ile sene başında muhabbet etmiştik bi 5 dakika kadar. gelelim diğerine. ayça ile muhabbetimiz yok. ama sürekli takıldığım arkadaş ayça seni kesiyo falan diyo. birkaç kere de önüme oturdu saçlarıyla oynayıp kur yapmalar falan.

    puanlama yapalım şimdi de 10 üzerinden.

    şule

    yüz: 9 züt: 4 göğüs: 6.5 içtenlik, sevecenlik,tatlılık: 10
    ///////

    ayça

    yüz: 4 züt: 8 göğüs: 8.5 içtenlik, sevecenlik, tatlılık: 2

    soru: böyle birşey başına gelen biri varsa karalasın birşeyler, yaşamamış olanlar da yazabilir bişiler. şimdiden teşekkürler.

    not: üni 1. sınıfım. liseliler olmadığına göre derken kafa olarak liselikten bahsediyorum. yoksa liseden mezun olalı daha 6 ay oldu tabi.
    ···
   tümünü göster