1. 126.
    +2
    hocayla yine bi odaya geçtik. sadece ikimiz vardık. kerim odada yalnızmıyız dedi. yalnızız hocam dedim. şimdi annende gelecek ve büyüyü çözeceğiz, sonra da ifridi yakacağım dedi.der demez annam girdi içeri. oturdu yanıma. korkmayın,sadece içinizden allaha sığının. alemlerin rabbi bize şah damarımızdan daha yakın.

    hoca o eski kitaptan bişeyler okumaya başladı. kulakalrım çınlamaya başladı birden. hocanın sesini duymuyordum.o derece güçlü bir çınlamaydı. birden çınlama da kesildi. hiç bir şey duymuyordum sağır olmuştum.ama hocanın dudakları kıpırdıyordu. anneme baktım oda yere bakıyordu.ne oluyor dedim kendi kendime. hocanın mmimiklerinden biri ile sert bir şekilde konuştuğunu fark ettim. bişeyleri soruyor, kağıda notlar alıyodu. annemi işaret etti. annem sağa sola bakıyordu tavana bakıyordu.

    ben hala bişey duymuyordum. hoca ara sıra bana bakıyordu. sonra kitabı kapadı ve kulaklarım açıldı sanki. elimi kulaklarıma zütürdüm .hocam kulaklarım tıkanmıştı şimdi tekrar açıldı dedi. benimde tıkandı hocam dedi annem. biliyorum.birden çok cini avet ettim. müslüman cinler. enerjileri bazı fonksiyon kayıplarına neden oluyor. geçici körlük sağırlık hafıza kaybı giibi. büyü bu evde .yerlerini öğrendim. bacım bana bi kazan su kaynatın dedi
    ···
   tümünü göster