1. 201.
    +2
    tesadüflere asla inanmam.bu da kaderin bir oyunu gibi bir şeydi. yıllar sonra karşıma çıkması asla tesadüf değildi. bulacaktım onu n olursa olsun. bulup hocamı soracaktım. nerdedir nasıldır. hani soyadlarını bilsem yine bulurdum esrayı ama soy adını öğrenmedim ki hiç

    bi ara aklıma acaba esra değilmiydi diye düşündüm. esra olsa kapalı bir kız olurdu herhalde dedim. aklımda bu sorularla akşamı ettim. yurda gittim. yatakhanede anlaştığım tek arkadaşım ahmetti. beraber takılıyorduk. akşam olunca cafelere falan giderdik işte. yurtta çok fazla adam diyebileceğim insan yoktu. herkesi bir bencillik ve popülerlik yarışı almış. kimi kızların peşinde kimi birbirinin kuyusunu kazıyor.biz ahmetle pek girmezdik öyle her muhabbete.

    neyse ertesi gün erkenden kalktım. dersim 10 da başlıyordu ama 8 de okulun kapısına dikldim. beki esra diye düşündüğüm kız gelirse görürüm dedim. hatta o günkü derslere bile girmeme kararı aldım. giirşteki çimlere oturdum ve kapıdan girenleri tek tek kesiyordum. saat 10 oldu .ahmet derse giderken gördü ben. nabıyosun birader hadi des başlıyor dedi.pek giresim yok ahmet sen git dedim. neyin var hacı ne oldu dedi. anlatırım ahmet. okuldan sonra anlatırım dedim. peki kanka sen bilirsin deyip gitti.

    bu yaptığım aptallıktı belki ama başka çarem yoktu.
    ···
   tümünü göster