1. 226.
    +2
    bir buçuk saat bekledim y.ne.sabırlı bir insandım. kaç gündür de dersleri boşlamıştım. neden benden kaçıyor veya konuşmak istemiyordu ki.böyle derin düşüncelere dalmışken geldim ben dedi. kafamı kaldırdım esraydı. ciddi bir yüz ifadesi vardı. merkezdemi kalıyorsun. eğer ordaysan minübüsle gidelim .ordan cafeye geçeriz dedim.yok burda evde kalıyorum burdaki cafelerden birine gidelim dedi. tamam deyip yürümeye başladık. sorulara başlamıştım.

    hangi bölümdesin kaçıncı sınıftasın. türkçe öğretmenliği 2. snıf dedi. cafeye kadar hiç konuşmakdık. sormaya korkuyordum. yolda giderken ara ara beni süzüyordu.ama hiç gülmedi ve mesafeyi korudu hep. cafeye otrduk.ben lafı uzatmayı sevmem esra. soracaklarım seni üzecek biliyorum ama benim için önemli insanlardınız. bana byle nefretle bakman garibime gitti. nasıl oldu ailene bu olay dedim. uzaklara doğru baktı. yüzüme hiç bakmadan konuşmaya başladı titreyen ses tonuyla

    sizin evden ayrıldıktan bir hafta sonra babam sabahlara kadar odaya kapatrdı kendini. kimseyi sokmazdı. sadece yemek yerdi bizle .hiç konuşmaadan odasına girerdi. iyice kopmuştu artık.bi gece annem onu uykusunda sayıklarken duymuş. gidin.allahtan korkmuyor musunuz. allahın gazabından korkmuyor musunuz. evimden gidin dediğini duymuş. uayndığında anneme : intikam için geldiler. allah yardımcımız olsun demiş

    sonra bir gece yağmur yağıyordu. babam odasından bağırarak çıktı. allahım sana sığındım, rabbim sana sığındım diye bağırarak dışarı çıktı. annem arkasından koştu bende koştum annemin arkasından. evde sadece kardeşlerim kaldı. annem ve babam köyün bitişiğindeki ormana doğru girdiler.ama ben ormana girmeye korktum. doğruu köyün muhtarlığına koştum. yüreğim çok hızlı çarpıyordu ağlıyordum sürekli. nefesim kesile kesile olanı anlattım. hemen köylüler babamı annemi aramaya gitti. beni de köyden biri adamla eve yolladılar.eve geldiğimzde kardeşlerim boğulmuştu. boyunları mosmor olmuştu.. esra burda ağlamaya başlıdı. sorduğuma bin pişman olmuştum.

    sonra benle birlikte eve gelen adam hemen muhtarı ardından da jandarmayı aradı. sonra babamla annemi bulmuşlar. babam ormanın sonundaki bi uuçurumdan aşağı düşmüş. annemde o uçurumun başında ağlıyormuş. sonra annem eve gelip kardeşleriim görünce iyice ıkıldı ve akli dengesini kaybetti.onu akıl hastanesine kapattılar. beni de yetiştirme yurduna verdiler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster