1. 176.
    +4 -2
    bi kere gittim kötahyaya eskişehire dönene kadar ana avrat bırakmadan sövdüm. ankaraya vardım hala böyle bir yerin var olmadığına, kabus gördüğüme kendimi ikna etmeye çalışıyordum

    bi tane arkadaş izmir, ankara, eskişehirde bi sürü güzel bölüm kazanabilecekkene gidip araya dpü yü sıkıştırdığı için yolu bu havası karbonmonoksitli yere düşmüştü. salak dumlupınar kaliteli üniversitedir falan diyenlerin gazına gelip yazmış. ilk senenin sonunda da eskişehire yatay geçti. adam hala hayatının en taktan 1 yılı olduğunu söylüyor. hergün sövüp sayıyodu. kendim gidip görene kadar inanmamıştım.

    bu da "zikanız büreye yetmiş beşke yer kezeneseydiniz girizekeliler.. beyenmiyosanız sittirin gidin" falan diyen beyinsiz yobaz taklu zütlere gelsin. dıbına koduklarım öyle beğenmiyosanız gidin demekle olmuyo adam orayı kazanmış züt, mecbur katlanıyo taklu şehrinize. dıbına koduklarım milleti sktr edeceiğinize azıcık geliştirin şehrinizi biraz adam olun da insanların lanet okuyarak kaçtığı değil, tatilde rezervasyon yaptığı bi yer olsun. yok dıbına koduklarım nerde.. siz anca 1+0 tak zütüren daireye 600 lira istemeyi bilirsiniz.

    dipnot: burda kendini savunan yobaziteler, şehirdeki üniversite ilk kurulduğunda imza toplayıp kapattırmaya çalışmışlar. tek ekmek kapıları da bu üniversitedir. siz görün olayın vehametini.
    pardon şehir falan diyorum ama türkiyenin en büyük köyüdür kötahya. gidin görün. benim kaldığım o kısacık süre tüm bu çıkarımları ortaya koymama yetti. bi de orda okuyanları düşünün.
    ···
   tümünü göster