1. 276.
    +3
    kantinde beklemeye başladım.2 saat geçmek bilmedi. ahmetler geldi sonra. kanka ne yapıyorsun burda dediler. birini bekliyorum kardeş dedim. sonra yan masaya oturdular. yanlarında sıınftan kızlar da vardı. bana bakıyorlardı.o gece, bayıldığım gece onlarda ordaydı galiba.

    kapıdan esra girdi.el kaldırdım beni farketsin diye. geldi oturdu masaya. evet seni dinliyorum dedi.ben ona gördüğüm riya yada düşü anlattım. hocamın söyledikleriin güzelce anlattım. pür dikkat dinliyordu. işte böyle, inanmıyorsun belki ama doğrular bunlar. benden istediği buymuş dedim. esra şaşkın şaşkın bakıoyrdu.ne yani şimdi bizim evde onlardan biri mi varmış.

    evet, baban yakalamış onu.ve evinizi koruyormuş. sonra da diğerleri evinize geldiğinde kaçıp gitmiş. neyse.şimdi benim o sandığı bulmam, içindeki ilim kitabını alıp babanın türkçeye çevrdiği tılsımları yapmam lazım dedim. yere doğru çevirdi gözlerini. esra anlattıklarım doğru. baban söylemese boynunda anahtar olduğunu bilmem imkansız. sadece sen anahtarı ver.ben gidip alacağım sandığn içindekini.ve gerekli şeyi yapacağım. baban kızıma sahip çık dedi ama istersen bi daha hiç görmezsin yüzümü.ama bırakta görevimi yapayım, yalvarırım ddim. bana şüpheci gözlerle bakıyordu. dışarı çıkalım dedi.

    kantinden çıktık bahçeye. boynundan anahtarı çıakrdı. eski sandık kilitlerindendi.siz bilmezsiniz büüyklerinize sorun.

    bu benim ailemden çocukluğumdan bir hatıra.onu kaybetme sakın. kitabı alınca bana gel,sen tek başına kalkamazsn bu işin altndan. hangi tılsım olduğunu hangi sayfada olduğunu biliyorum ben ,babamın bana yaptığını hatırlıyorum. deyip telefonunu verdi.o an güvenini kazandığımı farkettim
    ···
   tümünü göster