1. 376.
    +4
    evdeki hesabın çarşıya uymaması. işte tam bu durumu özetliyordu.her şey birbirine girdi.ama bana giren daha büyük olacaktı sanki. zamanında etkisini kaybeden tılsımı yenilemezsem hem esra hem ben ölecektik. bağırdım,esraaa, yalvarırım aç şunu. zaman kalmadı ,tılsımı yapalım.bir daha çıkmayaacağım karşına. yanlış yapıyorsun deedim. kess sesinii. sabret.önce sana acı verecek olan büyüyü yapacağım. delirtecekler,sonunda da canını alacaklar dedi. ayak sesleri geldi tavandan. dışarı çıktı snra, kapı kapandı. nereye gittiğini düşünmeye başladım. ayak sesleri geri geldi .tavanda durdu. düşündümde sana büyü yaparak zaman kaybetmeyeceğim. seni bu evle birlikte direk yakacağım. diri diri dedi.

    iyice dehşete düşmüştüm.ne diyorsun sen esra. çıkar beni burdan.sen mehmed hocanın kızı olamazsın.sen o olamazsın. onun böyle bi kızı olamaz diye bağırdım.ama nafile. nefreti gzünü büyümüştü. diğer odalardan birine doğru gitti ayak sesleri. sonra geri geldi. eskiden babamın motogibleti vardı. benzini dağda falan bitine yedek olsun diye şişede bulundururdu hep.bak onu buldum dedi. doğrulmaya çalışıyordum.ama belimin acısı buna engel oluyordu. tekrar dışarı çıktı esra. galiba benzini döküyordu evin etrafına.

    esra dur yapma, allahtan kork, çıkar beni burdan yanlış yapıyorsun. ahiretini mahvedeceksin diye feryat etsemde nafileydi. tekrar bulnudğum odaya geldi. kapağı açtı. gözlerimin içine bak son defa dedi. yüzümü kaldırdım, birazdan alevler her yerini sarınca bana değil allahına yalvar belki duyar sesini deyip kitabı da aldı ve çıktı gitti.
    ···
   tümünü göster