1. 376.
    +3
    tekrar kendime geldiğimde ev yanmaya devam ediyordu. hava blutlanmıştı.ama kapkara bulutlar. şişmek çakıyordu. hafiften yağmur çiselemeye başladı. hemen kalktım. topallaya topallaya ormanın yolunu tuttum. yine fısıltılar duymaya başladım. geell, burdayızz diyorlardı.bu arada bi kaç saniyeliğine sağımda ve solumda o dişi cini görüyordum. beni takip ediyordu.

    ormana giriş yaptım. ağaçlar gökyüzünü kapatıyordu. uzun ve geniş dallı ağaçlardı. hava zaten kapalıydı. iyice güneş görmez oldu orman. elimdeki feeneri açtım. ynümü bulamazdım yoksa. tüm gücümle bağırdım. esraaaa diye. sesim yankılanıoyrdu. esraaa,nerdesin çık ortaya. yanlışından döön. sanazarar vermeyeceğim beni kapattığın için. allah şahidim olsun ki doğru söylüyorum dedim.ama cevap yoktu. ormanın derinlilerine doğru daldım. dişi cin ara ara görünüyordu. sanki bana yol gösteriyordu. kulağıma bi gürültü gelmeye başladı.bi şamatayı andırıyordu. sonra yaklaştıkça bi çalgı yada eğlence işi gibi geldi.

    daha da yakşaltıkça beyaz bir ışık belirdi. ışığa doğru hızlandım. iyice yaklaştım .kalabalık bir gurp daire çizmiş sürekli hareket halindeydi. başım dönüyordu ve kalabalığın kimlr olduğunu tam göremiyordum. sonra birden jeton düştü. cinlerin düğünüydü bu.tam 9 yıldır grmediğim manzara yine karşımdaydı. gelinin beyaz duvağı görülüyordu belli belirsiz. elime bir çomak bulup güç bela yürümeye başladım.ne için gittiğimi bilmiyordum. kulağımda sürekli gell sesleri vardı.
    ···
   tümünü göster