1. 401.
    +3
    birden geriye doğru uçtum. yerde sürümeye baladı biri.bu hocayı öldüren ve rüyama giren o ifritti. beni de sürüklüyordu. insan suretinden kendi şekillerine döndüler. boğazımı öyle sıkıyordu ki.bi kaç defa öldüm sandım. sonra beni yakamdan kaldırdı. ademoğlu rabbin nerde, yüz üstü bıraktı seni, şimdi kim kurtaracak seni,kim duana cevap verecek sana dedi.

    yüzüne öfkeyle bakıp :Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ.(rabbin seni terketmedi, sana darılmadı da ayetini okudum (duha 3)

    o an, hocanın dişi cini elinde kitapla gelip, kitaptan okumaya başladı.o okudukça ifrit alev aldı saniyeler içinde.cin yakma büyüsüydü bu galiba. hoca bahsediyordu hep. beni yer fırlattı ve acılar içinde yanıp gitti ifrit. diğer cinler çığlıklar atmaya başladı. esrayı alıp kamaya başladılar. dişi cine bağırdım. bişeylr yapp. engelle ,durdur gidiyorlar dedim. hiç bir şey yapmıyordu. kitabı bana verdi. hangi sayfa, nereyi okudun. onları bulalım dedim. artık onu alamazsın.bi anlaşma yapıldı. bana karşı o onlara gelin edildi. anlaşmayı bozamazsın. artık seni rahat bıracaklar.sen de cinsin. onları bulrsun gitt bul dedim. hayır,ben bu alemin yaşayanıyım artık. beni ancak beni esir alan özgür bırakırdı.oda öldü.

    sen onları korumuyormuydun.ne bişim koruyucsun. kızı aldılar dedim gözlerimden yaş geliyordu.iki alem arasındaki anlaşma bu.bunu bozamazsın.ben buraya,o oraya dedi. arkasını dönüp yürümeye başladı. hayır,dön geri.ne anlaşması, anlat ,kim yaptı anlaşmayı,kim yaptu bu pazarlığı dedim. kitabı açtım. alla şaidim olsun seni yakarım anlat dedim.

    durdu.. esra mehmedle benim kızım,o beni alırken doğacak çocuğunu onlara adamıştı.bu yanlış ve gaddarca anlaşmaydı. ozamanlar para bürümüştü gözünü. bekardı.çok hastaya şifa verdi beni kullanarak. çok para kazandı ama sonradan pişman oldu. esra babasına çok bağlıydı.ve bu güçlü sevgi mehmedi pişmanlığa itti ancak ne yaptıysa da bu anlaşmayı bozamadı. sonunda mehmet hoca tükendi. delirtti bu pişmanlık onu ve kendini uçuruma bıraktı.

    evdeki diğer erkek çocuklarını da mehmed boğdu. cinler gelip onlra musallat olup ömürlerini mahvetmesinler diye öldürdü. esraya anlaşma gereği dokunamadı... olduğum yere diz üstü çöktüm. peki,beni niye kurtardın. neden bu iyiliği yaptın dedim.

    rabbin seni terketmedi, sana darılmadı da deyip gitti... yok oldu. karanlıkta karanlık olup yok oldu... aklımda sorular, cevaplar anlamsız kelimelerle beni ormanda bırakıp yok oldu. ağlarken gülüyordum. tüm gücümle bağırmaya başladım. rabbim,karanlığın ,insanların ve cinlerin şerrinden sana sığınırım...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster