1. 1.
    +3
    edit: Projemizin ilk ortağı; (kendi isteği üzerine nicki silindi) iş ortakligina hos geldin panpa. 3 kisi daha lazim...

    edit: biz başladık beyler. bazıları otuz bir çekmeye devam ede dursun biz bişeyler yapmak için çalışıyoruz. düşünüyoruz, konuşuyoruz ve faaliyete geçiriyoruz. yavaş yavaş.

    Ben mobilyaciyim. Elimin altinda bir hazine var. istanbul da cogu kimsenin bilmedigi bir mobilyacilar sitesi var. Gamas mobilyacilar carsisi.

    Kisa kesicem ilgilenenlerle yüz yüze görüşürüz. E-ticaretle mobilya saticaz. Yatak odasi yemek odasi takimlari dresuarlar banyo dolaplari koltuk takimlari ya da istersek kucuk olcekli mobilyalar. Sehpalar gibi.

    Gelelim asil soruya; insanlar neden bizden mobilya alsin? 2 haftadir belkide 500 tane site gezdim. Misal 3000 liradan assagiya yatak odasi yok. Olanlarda 3-5 tane. Onlarda dandik urunler. Oysa ben yatak odasini 1800 liraya toptan fiyatina alirim. Cunku 12 yildir ayni sitede calisiyorum. Yani fiyatla rekabet edebiliriz. Zira diger urunler icinde fiyatta rekabet edebiliriz.

    Beyler ozetle, hic paramiz yok. Ama o mobilyacilar carsisi icinde dukkanimiz var, hemde bir suru.

    Site yazilimi sizden, ufak tefek masraflari ben karsilarim. Hosting, yeme icme vb gibi. Hatta carsi icinde kendimize ait bir ofisimiz bile var.

    Tasarim ekibi, reklam ekibi kurabiliriz. 5-6 ortakli is yapabiliriz. Leblebi gibi mobilya satabiliriz cunku cok uygun fiyatlarda urun tedarikcileri saglayabilirim. ihtiyacimiz olan sey saglam reklam.

    Evet paramiz yok ama gencligimiz var, aklimiz var, hirsimiz var.

    Toplanti yapmamiz lazim. istanbuldan ilgilenen arkadaslar varsa toplantiyi bahsettigim mobilyacilar carsisi icinde yapicaz. Yani gamasta. Yerinde goreceksiniz herseyi. Bu telefonum son derece ciddiyim;

    Simdi gelelim toplanti gunune.
    Cumartesi öğleden sonra 3'te yapsak iyi olur yani; 30.11.2013 saat 15:00 ciddi olanlar pmden telefonunu yazsin
    ···
   tümünü göster