1. 1.
    +4
    yaptığınız muhabbetlere ölüp bitiyorum . yok kafanı sokarsan kafan zamanda ilerler ayakların geçmişte kalır , yok paralel evrende şöyle yaparsan böyle olur ama bunun için geçiş kapılarını bulmamız gerekir . bak hele bak . kanıtlamış bide kapı arıyo gibtimin üstün zekası . ulan büyüyerek çekimini artırmış bi girdapa ne misyonlar yüklediniz . hepiniz bilim adamı oldunuz amk günde 6tl sigara + aylık 59 tl internet fatura masrafınızla .

    hay gibecem kara deliğinizi . ne delikmiş amk . yok kara deliğin etrafında dönersen zamanda ileriye gidermişsin . hay sokayım dağarcığınıza . ne alakası var kara delikle zamanın . biri atmış bi bomba ezberlemiş konuşuyonuz . ne alaka amk . uzayda girdapvari bir oluşumun zamanın ötesine atması falan . lan zamanın ilerisi ne amk bilim kurgu manyağı . yaşanmamış şeyin olması ne amk . ilerki zamanı yaşıyorum . ebenın dıbını yaşa . olmayan bişeyin neresini yaşıcan . ileriyi yaşamak mümkün değildir . en azından ileriyi yaşadığını bile farkedemezsin . çünkü henüz o zamana gelinmemiştir . yani henüz kimse o zamanda olmamıştır ve bişey yapmamıştır .

    bide bilmiş bilmiş konuşmazlar mı . hay dıbınıza koyayım emi . kafanı kara delikten soksan zamanda ilerlersin ama geri gelemeyeceğinden anlamazsın falan . bak hele bak . sebep sonuç kurmalar falan . böyle olduğunda şöyle olurlar falan . adam diyorki şunun şunun olması için paralel evrenlerde şöyle yapmak lazım diyor . bunun içinde önce paralel evrenleri bulmamız lazım diyor . adama bak amk adam paralel evren oldğunu çoktan kanıtlamış aramaya bile başlamış . hay sizi neil armstrong gibsin emi .

    hepinizin kara deliğine kafam girsin .
    ···
   tümünü göster