1. 1.
    +8 -1
    hayatlarinda bir defa almanyaya gitmemis tiplerin hitlerin yok söyle otoban yapti yok söyle zekiydi yok söyle ekonomiyi düzeltti yahudileri öldürdü vs vs. adi altinda hitlere hayranlik duymalari nedir.

    ulan bu neonaziler gectigimiz 3 yil icinde kac tane türkü öldürdü simdiki amaclari türkleri ve islamiyeti avrupadan kovmak ama bu amk embesilleri hala hitler diyolar.

    tek istedigim birinizin almanyada nazilerin cok oldugu bir ilin bir semtine gidip ehehe ben de hitleri seviyorum diyip bi güzel dayak yemeniz amk cocuklari

    alin bu da nsdap nin günümüzdeki uzantisi npd nin secim sloganlari ve secim reklamlari

    http://3.bp.blogspot.com/...1d520/s1600/npdPlakat.PNG

    türkcesi: iyi yolculuklar eve giderken

    http://media.de.indymedia.../images/2004/06/84709.jpg

    bu da ayni

    http://dontyoubelievetheh...72_dpi_weltnetz_300px.jpg

    türkcesi: minare yerine mini etek

    http://www.npd-hessen.de/.../image/Ali_extraklein.jpg

    türkcesi: eger ali suc islemisse hemen ülkesine postalamak gerek

    aslinda gördügünüz gibi bu neo naziler de embesil siz de embesilsiniz pek farkiniz yok zaten npd ye oy veren almanlarin cogunun issiz olup bi gibim olmadigini da isin icine katarsak aslinda sizlere cok yakin olduklarini görüyoruz.

    edit: avrupadaki türkleri ben de begenmiyorum ama onlar icin siz türksünüz abi ben kültürlü türküm mü diyceksiniz her türlü giberler ulan hepiniz aynisiniz türkler söyle türkler böyle sonra girer cam4t karilara am züt meme ac dersiniz . e sen öyle türk degilsen o degilse nerde lan bu hep yerdiginiz türkler?

    edit 2: iste bu yüzden beyler almanyada bu parti yüzde 5lik baraji bile gecemiyor. ben de olsam türkleri kovardim zihniyeti bu türk zihniyeti allahtan almanlarda yok allahtan modern bir millet de bu kadar cesit cesit millet hep beraber yasiyor almanyada. aman siz almanyada olmayin. almanlarin yerinde olsaniz kendinizden olmayanlari kovacaginiz icin zaten siz türksünüz onlar alman iste gercekten de bu yüzden kovulmayi hak ettigini düsündügünüz millet türkler ama zütünü yaladiginiz özendiginiz millet almanlar. embesil toplulugusunuz hepiniz.
    ···
   tümünü göster