1. 1.
    +32 -1
    iÇiNDE BiRAZ iNSANLIK VARSA OKU..

    Bu fotoğraftakiler 'Epidermolizis Bülloza' denen bir deri hastalığına yakalanmış iki kardeş. Eskiden var olan elleri artık yok olmuş.. Asıl kötü olan tüm vücutları açık yara, her gün krem sürülerek gazlı bez ile yaraları kapatıp ve sargı bezi ile vücutları sarılıyor.. Aile bu acılarına rağmen çocuklarının tedavisi için her şeylerini ortaya koyan insanlar. En büyük ihtiyaçları Bepanthen krem, 15 cm ve de 20 cm genişliğinde 100 metre uzunluğunda sargı bezi. Babanın tüm maaşı her gün değiştirdiği için sargı bezi ve kremlere gidiyor maalesef. Eğer bu aileye yardımcı olmak isterseniz tek istekleri sargı bezi, gazlı bez ve Bepanthen krem.
    Yardım için adres : Güzelhisar Mahallesi 52. Sokak No : 1/A Aydın / Merkez Funda Küçük : 0536 522 54 75

    http://tinyurl.com/pzzz2x3

    beyler facebookta gördüm. belki verilmiştir sözlükte bilmiyorum. ben şahsen yarın eczaneden gerekli malzemeleri alıp yollucam. normalde ben bu konularda pek duyarlı bir insan değilimdir ama bu sefer iş farklı. gerçekten durum çok vahim gözüküyor. inci sözlük olarak gerçekten iş başa düştü. hepnizden biraz olsun duyarlılık bekliyorum.

    edit: beyler. bu yardımları güzel bir orgnizasyon yaparak. daha verimli bir şekilde gerçekleştirebiliriz. herkes ayrı ayrı kargo parası vereceğine. toplu bir şekilde gönderebileceğimiz bir yol düşünelim. indirimde yaptırırız bu şekilde.

    edit2: beyler bu videoda bu dertten müzdarip bi kişinin videosu. olay bu kadar kötü ve zor.

    http://tinyurl.com/ngbsbwr

    edit3: beyler hepinize ayrı ayrı teş.ederim. türkiyenin hemen hemen her yerinden yardımlar gönderiliyor bu aileye.inci sözlük ailesi olarak bu duruma kayıtsız kalmadığınız için tekrar teş.ederim. herkes var olsun.
    ···
   tümünü göster